مروری بر فعالیتهای دانشگاه درفصل تابستان

در چند ماه اخير شاهد تحولات و فعاليتهاي مثبت در سطح دانشگاه بوديم.

در فصل تابستان اولين رخداد برگزاري اولين المپياد ورزشهاي همگاني و تفريحي دانشجويان پسر دانشگاهها و موسسات سراسر کشور در دانشگاه با حضور 400 دانشجو در 5 رشته ورزشي برگزار گرديد.

مراسم افتتاحيه با مديريت روابط عمومي دانشگاه در سطحي عالي برگزار شد که خود نويدبخش ديگر اقدامات بود و در همين راستا پذيرش، برگزاري مسابقات، داوري، اسکان، امنيت و اطلاع رساني مسابقات به گواه مسئولان و شرکت کنندگان در سطحي عالي برگزار شد که تجربه برگزاري آن مهمتر مي باسد و اميد است به دستمايه اي براي برگزاري رخدادهاي ورزشي وسعتر تبديل گردد.

اتفاق ديگر بيانات مهم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه در اعلام چشم انداز دانشکده ها بود که بنابه گفته ايشان با ارتقاء آموزشکده دامپزشکي و همچنين راه اندازي دانشکده نفت و گاز، پدافند غيرعامل و الهيات تعداد دانشکده ها در آينده اي نزديک به هشت خواهد رسيد که اتفاقي مبارک خواهد بود.

در ادامه دومين طرح ضيافت انديشه در سطحي محدودتر نسبت به سال 89 در بخش فعالان فرهنگي با اعزام 14 نفر از دانشجويان نخبه و فعال به مشهد مقدس، اعزام 110 نفر از اعضاي هيأت علمي دانشگاههاي استان به همراه خانواده هاي آنها با برگزاري برنامه هاي متنوع علمي، آموزشي و فرهنگي به مشهد مقدس و همچنين با حضور 300 دانشجوي خواهر در دانشگاه ايلام با مديريت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري با اجراي برنامه هاي آموزشي شامل تدريس شش عنوان کتب آموزشي، برنامه هاي ورزشي و برنامه هاي فرهنگي و فوق برنامه شامل نقد فيلم، برگزاري سخنراني، کارگاه آموزشي، گفتگوي آزاد و ... در سطح مناسبي برگزار گرديد.

پروژه هاي عمراني شامل دانشکده نفت و گار 85درصد، آزمايشگاه مرکزي 95 درصد، خوابگاه مجردين با 90 درصد، خوابگاه دانشجويي 75 درصد، کارگاه ماشين آلات 100درصد، دانشکده کشاورزي با 70 درصد رشد پيشرفت داشته اند و در وضعيت مطلوبي از لحاظ توسعه فيزيکي قرار دارند.

در زمينه هاي اطلاع رساني در اين مدت تمامي فعاليتها و اخبار دانشگاه شامل برگزاري اولين المپياد ورزشهاي همگاني و تفريحي دانشجويان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور، مراسم بزرگداشت شهادت مظلومانه مهندس داريوش رضايي نژاد نخبه ايلامي، محفل انس با قرآن، مراسمات و اقدامات صورت گرفته در دومين طرح ضيافت انديشه، ديدار مسئولين دانشگاه با مقامات استاني، مراسمات فرهنگي، همايش پدافند غيرعامل، مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خميني(ره)، مراسم بزرگداشت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، اخذ مجوز رشته هاي تحصيلي، ارتقاء رتبه علمي اعضاي هيأت علمي، بزرگداشت روز معلم، بزرگداشت روز ملي فناوري هسته اي، پيشرفت طرحهاي عمراني، امور پژوهشي، اخبار دانشکده ها و گروهها، مجلات علمي، کسب ورزشي دانشجويان و ... در سطحي عالي و به صورت کامل در صدا و سيماي مرکز ايلام، خبرگزاريها، مطبوعات سراسري، مطبوعات محلي، سايتهاي خبري، سايت دانشگاه و خبرنامه خورشيد زاگرس مورد پوشش قرار گرفت.

با دستور رياست محترم دانشگاه فوق العاده خوب هيات امنا در احکام کارگزيني کارکنان اعمال و همچنين با رايزنيهاي انجام گرفته قرارداد حقوقي کارکنان قرارداد انجام کار معين بازنگري شد و موجبات رضايت کارکنان را فراهم ساخت.

نمايشگاه مهر و اميد ويژه دستاوردهاي دولت با محوريت استانداري در محل پارک چغاسبز برگزار گرديد و مجموعه فعاليتها و اقدامات دانشگاه در حوزه هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي، دانشجويي و عمراني در قالب بنر، بروشور، کتابچه و مجله در يکي از غرفه ها به نمايش درآمد و در حد وسيعي مورد استقبال بازديدکنندگان قرار گرفت.

در زمينه هاي پژوهشي 54 مقاله در  همايشهاي ملي و بين المللي و 80 عنوان مقاله در مجالات داخلي و خارجي به چاپ رسيده است.