تقدیر اساتید شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه از رئیس دانشگاه

اساتيد شرکت کننده در طرح ضيافت انديشه  با ارسال نامه اي بطور ويژه از آقاي دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه تقدير نمودند.

متن نامه

برادر گرامي جناب آقاي دکتر علي محمدي رئيس محترم دانشگاه ايلام

با سلام واحترام

سپاس وستايش خداي راکه توفيق سعادت فرا راه فرزندان آدم ارزاني داشت ،تا به تاسي از ارشاد انبيايش(ع) عموما وحضرت ختمي مرتبت (ص)خصوصا راه هدايت به کمال درنوردندوبا پيروي ازدين مبين اسلام بعنوان آخرين دين الهي ومکمل ساير اديان آسماني وسيره معصومين (ع)مسير نيلبه درياي بي کران بارگاه حضرت باري تعالي را تجربه کنندوبا رحمت بي منتهاي کمال او پيونديابند.

برنامه هاي ارزشمند،سازنده ومعنوي ضيافت انديشه اي اساتيد دانشگاههاي استان ايلام،در ضيافت الهي ماه مبارک رمضان وجوار بارگاه ملکوتي ثامن الحجج (ع)با ميزباني حضرتش،نفخه روح نوازمعارف الهي را به مشام جان شيفتگان ودل باختگان آقاعلي بن موسي الرضا(ع)رسانيد وبار ديگر فطرت پاک خداجوي آنان را عطر آگين کرد.

بي ترديداين برنامه هاوهمانندانش درپيروزي ازمنويات مقام عظماي ولايت وپيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلاميايران براي تحقق دانشگاه اسلامي موثرومفيد خواهدبود.اين فضاي معنوي ومعطربا برنامه هاي سودمندوپرارزش آن فراهم نمي گرديد،مگربا پشتيباني مجدانه وتدبير آگاهانه جنابعالي ،هيات رئيسه محترم وديگر دست اندرکاران گرامي ومشتاق خدمت.استادان واعضاي هيات علمي دانشگاههاي استان ايلام،شرکت کننده در طرح ضيافت انديشه اساتيد درمشهد مقدس وقرب بارگاه معنوي ثامن الائمه (ع)به مصداق «ائن شکرتم لا زيدنکم »اين حمايت وتدبير پرخيز وبرکت را ارج نهاده ومراتب تقدير وسپاس خود را به محضر آن عزيزان اعلام مي دارند واز بارگاه حضرت پروردگاربرايتان آرزوي توفيق ،سلامت وسعادت روز افزون دارند.

وآخر دعوانا ان الحمدالله رب العالمين

استادان واعضاي هيات علمي دانشگاههاي استان ايلام شرکت کننده درطرح