دکتر خانی:نهمین کنفرانس بین المللی آموزش زبان وادبیات انگلیسی ایران 20الی 22 مهرماه در دانشگاه برگزار می شود

دکتر خاني مديرگروه زبان انگليسي ودبير همايش درگفتگو با خبرنگار روابط عمومي با بيان مطلب فوق گفت:نهمين کنفرانس بين المللي آموزش زبان انگليسي ايران با همکاري انجمن(telsi) ودانشگاه مديترانه شرقي قبرس با حضور کارشناسان ،متخصصان ،اساتنيد،ودانشجويان تحصيلات تکميلي داخل وخارج کشور20الي 22مهرماه در دانشگاه ايلام برگزار مي شود.

دکتر خاني افزود:در اين کنفرانس آخرين دستاوردهاي علم آموزش زبان وعلوم مرتبط مورد بحث وبررسي قرار خواهد گرفت.

دبير همايش در باره موضوعات کنفرانس گفت: در اين کنفرانس موضوعاتي شامل سياستگذاريهاي کلان آموزش زبان درکشور،فراگيري زبان دوم ،روانشناسي زبان،جامعه شناسي زبان،زبان شناسي کاربردي،منظور شناسي وتحليل محتوا،علوم ترجمه،فن آوريهاي نوين آموزش زبان،ادبيات وآموزش زبان انگليسي،آزمون سازي وارزشيابي زبان  مورد بحث وبررسي قرار خواهد گرفت.

دکتر خاني در باره مقالات ارسالي به همايش گفت:بيش از 650 مقاله  به دبيرخانه همايش ارسال شده است که پس از انجام مراحل داوري 145 مقاله بصورت سحنراني و50مقاله ددرقالب پوستر ارائه خواهد شد وهمچنين 6کارگاه آموزشي برگزارمي شود.