نتایج نهایی اولین کنکور دکتری اعلام شد / جزئیات ظرفیت پذیرش

نتايج نهايي نخستين آزمون دکتري نيمه متمرکز از سوي سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد و داوطلبان مي توانند با درج کد رهگيري و يا کد داوطلبي و ورود به سايت سازمان سنجش از نتيجه آزمون خود مطلع شوند.

به گزارش خبرنگار مهر ، بيش از 130هزار نفر در اين آزمون شرکت کردند که در اين دوره 5 هزار و 400 نفر در مقطع دکتري پذيرفته مي شوند.

بر اساس ظرفيت پذيرش که دانشگاهها به سازمان سنجش اعلام کرده اند، در مجموع  ظرفيت همه گروه ها 5 هزار و 431 نفر است. در گروه فني و مهندسي يک هزار و 563 نفر، در گروه علوم پايه يک هزار و 386 نفر، در گروه علوم انساني يک هزار و 213 نفر، در گروه کشاورزي 585 نفر، در گروه زبان هاي خارجي 309 نفر، در گروه دامپزشکي 171 نفر، در گروه هنر 67 نفر و در گروه تربيت بدني 49 نفر پذيرفته مي شوند.

اولين آزمون نيمه متمرکز دکتري (Ph.D) سال 1390 پنجشنبه 25 فروردين در 32 شهر کشور و61 حوزه امتحاني با رقابت 130 هزار و 900 نفر در گروه هاي فني و مهندسي، علوم پايه، علوم انساني، کشاورزي، زبانهاي خارجي، دامپزشکي، هنر و تربيت بدني و 107 کد رشته برگزار شد.

ترکيب جنسيتي شرکت کنندگان در اولين آزمون دکتري سال 90 به اين ترتيب بود که 80 هزار و 69 نفر معادل 61 درصد را مردان و 50 هزار و 911 نفر معادل 39 درصد را زنان تشکيل مي دادند.

بيشترين تعداد شرکت کننده در اين آزمون در تهران 34 هزار و 177 نفر بود و از ساير شهرها 96 هزار و 802 نفر شرکت کرده اند. همچنين به جز تهران، اصفهان با 9 هزار و 548 نفر بيشترين شرکت کننده و هرمزگان با 885 نفر کمترين شرکت کننده را داشت.

به گزارش مهر، بر اساس تصميم شوراي عالي انقلاب فرهنگي مقرر شد که ظرفيت پذيرش دانشجوي دکتري از 5 هزار و 600 نفر به 10 هزار نفر افزايش پيدا کند که اجراي اين مصوبه در مراحل بعدي صورت مي گيرد.