تودیع رئیس قبلی ومعارفه رئیس جدید دانشکده فنی ومهندسی

مراسم توديع رئيس قبلي ومعارفه رئيس جديد دانشکده فني ومهندسي با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،دکتر گودرزي معاون پشتيباني ومنابع انساني دانشگاه ،دکتر بگ محمدي معاون دانشجويي دانشگاه،اعضاي هيات علمي وکارکنان دانشکده صبح روز چهارشنبه 15/4/90 برگزار گرديد.

درابتداي مراسم دکتر علي محمدي  رئيس دانشگاه با تبريک اعياد شعبانيه وخيرمقدم به حاضرين کارکرد ماه شعبان را مقدمه سازي براي ورود به ماه مبارک رمضان دانست وگفت:درروايات اسلامي ماه رمضان ماه خدا عنوان شده وبراي همين در روايات اسلامي  تاکيد ويژه اي بر استفاده معنوي ازاين ماه انجام گرفته است ولذابا توجه به فلسفه خاص آن بايد با برنامه ريزي درست به اين ماه مبارک ورودنموده تادر جهت رشد وکمال خود ازآن استفاده نمائيم.

دکتر علي محمدي درادامه با اشاره به تغيير انجام گرفته در مديريت دانشکده فني ومهند سي گفت:مهندس ثابتي که ازسال 81تاکنون رياست دانشکده را بر عهده داشته اند،داراي ويژگيهاي بارز اخلاقي ومديريتي هستند ودراين مدت به نحو احسن مديريت خود راانجام داده اند وما بنا را برآن داريم از تجربه ايشان در حوزه هاي ديگر استفاده نمائيم .

دکتر علي محمدي با اشاره به انتصاب دکتر خداکرمي به سمت سرپرست دانشکده فني ومهندسي بيان داشت:آقاي دکتر خداکرمي در طول مدتي که سمت معاون آموزشي دانشکده را عهده داربودند به خوبي به ايفاي مسئوليت پرداخته اند وبدين لحاظ به اين سمت منصوب شدند.

درادامه مهندس ثابتي رئيس قبلي دانشکده فني ومهندسي درسخنان کوتاهي از کمکها وتلاشهاي اعضاي هيات علمي وکارکنان دانشکده که دراين مدت اورا ياري نموده اند تشکر وقدرداني کرد.

درادامه  دکترخداکرمي سرپرست جديد دانشکه فني ومهندسي  با عرض خيرمقدم به حاضرين وتبريک ماه شعبان گفت :حمد وسپاس خداي منان راکه  توفيق چنين خدمتي  رابنده هديه نمود. دراول راه از او  ياري مي خواهم وبه او استعانت مي ورزم.

درابتداي سخن از اعتمادي که به بنده شدوچنين مسئوليتي به حقير واگذارگرديد قدرداني مي کنم واميدوارم امانتدار خوبي براي اين امانت بزرگ باشم.

دراين ميان اززحمات فراواني که دوست عزيز وهمکارگرامي جناب آقاي مهندس ثابتي درکسوت رياست دانشکده فني داشته اند کمال امتنان دارم .اين امتنان نه تنها از جانب بنده حقير است ،بلکه اگر عزيزان دانشکده فني قابل بدانند بايد بگويم ازجانب تک تک عزيزاني است که دردانشکده فني درس دادند،درس خواندندويا به هرنوع مشغول فعاليت بودند.ازصميم قلب براي ايشانم موفقيت روزافزون وسرافرازي بيشتر راآرزو داريم.

دکتر خداکرمي افزود:دانشکده فني ومهندسي مسيري راطي کرده که ازچند اتاق ساده درزماني نه چندان دور شروع شده وبه اينجا رسيده که حالا ميزبان نزديک به هزارنفر دانشجواست.با بزرگتر شدن خانواده دانشکده فني،نيازها،پيچيدگي هاوتوقعاتي که ازآن مي رودهم بايد پذيرفت که بزرگ شده اند وبا توجه به رشدبودن،درآينده دانشکده فني بزرگتر،پيچيده ترومساله اي حساس ترخواهدبودوبه يقين سطح توقعات  ازآن هم به مراتب بالاترخواهدرفت.

دکترخداکرمي درادامه با اشاره به برنامه کاري خود  براي اداره دانشکده فني اولويتهايي را به شرح ذيل بيان کرد:

- تقويت بخش علمي وآموزشي دانشکده

- تقويت بخش پژوهشي دانشکده در محور تمرکز بر روي بخش ارتباط با صنعت ومباحث فن آور،هدايت طرحهاوپروژ هها ي دانشجويي به سمت قابليت هاي تبديل به طرح هاي صنعتي،فرصت يابي براي جذب اعتبارات در دوبخش دولتي وخصوصي  وتقويت هسته تحصيلات تکميلي.

- تقويت بخش فرهنگي دانشکده

- تقويت بخش مديريتي دانشکده

- تقويت بخش آموزشهاي آزاد بخصوص براي جذب منابع مالي به داخل دانشکده

دکتر خداکرمي درپايان گفت:برنامه هايي که ذکرشد نيازمند تلاش وحمايت همه عزيزان  اعم از اعضامحترم هيات علمي، کارکنان خدوم ودانشجويان گرامي دانشکده وحمايت رئيس محترم دانشگاه وديگر مسئولين مي باشد.

درپايان با اهداءلوح تقديري ازطرف دکتر علي محمدي به مهندس ثابتي از زحمات ايشان تقديرووحکم انتصاب دکتر خداکرمي تحويل ايشان گرديد.