دکتر علی محمدی : در آینده ای نزدیک شاهد فعاالیت 8 دانشکده در دانشگاه خواهیم بود

دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار ما با  بيان مطلب فوق

گفت: مجوز تأسيس دانشکده وگاز اخذ شده و با افتتاح ساختمان اين دانشکده در آينده اي نزديک اين دانشکده افتتاح خواهد شد .

رئيس دانشگاه افزود : همچنين مجوز راه اندازي دانشکده پدافند غير عامل و دانشکده الهيات اخذ شده و با ارتقاء آوزشکده دامپزشکي به دانشکده پيرا دامپزشکي تعداد دانشکده هاي دانشگاه به هشت خواهد رسيد، که اين امر نقطه درخشاني در روند توسعه آموزشي دانشگاه ايلام خواهد بود .

دکتر علي محمدي با اشاره به رايزنيهاي انجام گرفته براي پذيرش دانشجوي خارجي گفت : با رايزنيهاي انجام گرفته با مقامات وزارت علوم در سالهاي آينده شاهد پذيرش دانشجوي خارجي در دانشگاه خواهيم بود و دانشگاه ايلام به دانشگاه بين المللي ارتقاء خواهد يافت .