دانشجویان در بیان نقش رهبر معظم انقلاب در مواجهه با جنگ نرم : هوشیاری رهبر انقلاب دشمن را زمین گیر نموده است.

نظر به شرکت دانشجويان در طرح ضيافت انديشه و براي آشنايي با نظرات آنان خبرنگار ما مصاحبه هايي را با سه نفر از اين عزيزان انجام داده است .

**********

خانم سميرا شريفي دانشجوي رشته رياضي از دانشگاه ايلام

1- شما چه تعريفي از جنگ نرم و تهاجم فرهنگي داريد؟

هجوم غر ب به باورهاي اصيل ايرانيان از طريق تخريب فکر و داشته هاي فرهنگي و باورهاي ديني و انقلابي را جنگ نرم گويند.

2- به نظر شما راههاي مقابله با تهاجم فرهنگي و جنگ نرم چيست؟

به نظر من بايد دولت و ارگانهاي انقلابي و دولتي و خانواده ها با ظرافت نسل جوان را از خطرات اين تهاجم غرب آگاه نموده و ما بايد خود فيلم و سريالهاي پرمخاطب توليد کرده تا مردم از شبکه هاي ماهواره اي دوري نمايند.

3- نقش طرح ضيافت انديشه در تبيين زواياي مختلف جنگ نرم را چگونه ارزيابي مي نماييد؟

طرح ضيافت چون به صورت فشرده و با برنامه هاي متنوع هم در بخش آموزش و هم در بخش تربيت و خودسازي اجرا مي شود که قسمتي از مکر و فريب دشمن براي دانشجويان تبيين و روشن مي شود.

4- رسالت دانشجو در اين جبهه چيست؟

من رسالت دانشجو را بصيرت و آگاهي و عدم تبعيت کورکورانه مي دانم.

خانم طاهره کوليوند دانشجوي رشته مهندسي معماري

1- شما چه تعريفي از جنگ نرم و تهاجم فرهنگي داريد؟

جنگ نرم در اصل همان تغيير دادن افکار و اعتقادات پاک جامعه و جايگزين کردن آن با افکار برنامه ريزي شده و سکولار مهاجم مي باشد. در اين تهاجم از لباس گرفته تا افکار و باورها از طرف استکبار مورد تخريب و تهاجم قرار مي گيرد.

2- به نظر شما راههاي مقابله با تهاجم فرهنگي و جنگ نرم چيست؟

با افزايش تبليغات با هدف شناساندن اهداف جنگ نرم به مردم و جوانان و دانشجويان و غني کردن محتواي فيلمها و سايتها و موسيقي اصيل ايراني و اسلامي .

طرح ضيافت انديشه به عنوان برنامه اي که در تابستان و در اوقات فراغت دانشجويان و ماه مبارک رمضان برگزار مي شود موجبات ارتقاء سطح علمي و معنوي دانشجويان را فراهم مي آورد و قسمتي از برنامه هاي اين طرح در نقد فيلم، آموزش ، سخنرانيها و گفتگوهاي آزاد به روشن شدن اذهان دانشجويان در زمينه جنگ نرم و نحوه مقابله با آن کمک مي کند.

4- نقش رهبر معظم انقلاب اسلامي در مقابله با جنگ نرم را چگونه ارزيابي مي نماييد؟

رهبر معظم انقلاب با ايستادگي و استواري در جريان سخنرانيها و ملاقاتهاي خود به خوبي ابعاد اهداف مختلف دشمن را به مردم شناسانده و نقش ايشان بي بديل مي باشد.

5- رسالت دانشجو در اين جبهه چيست؟

دانشجو از سرمايه هاي يک ملت محسوب مي شود و اين سرمايه بايد موجبات رشد سرمايه ملي و حفظ دستاوردهاي ملت ما را فراهم نمايد.

**********

خانم سميه سيميان دانشجوي رشته حسابداري دانشگاه ايلام

1- شما چه تعريفي از جنگ نرم و تهاجم فرهنگي داريد؟

در جنگ نرم ابزار نظامي و جنگي در کار نيست و از طريق امواج ماهواره اي و اينترنتي فرهنگ جامعه مورد تهاجم قرار مي گيرد و آنها قصد تخريب و نابودي فرهنگ اسلامي ما را به نفع مقاصد شوم خود دارند.

2- به نظر شما راههاي مقابله با تهاجم فرهنگي و جنگ نرم چيست؟

ما بايد تمام توان خود را به کار برده و مانع تاثيرگذاري بر روي جوانان و دانشجويان شده و اين امرهمت بيش از پيش مسئولان کشور از طريق برنامه ريزي مناسبت و فراهم نمودن امکانات را مي طلبد.

طرح ضيافت که امسال 89 دوره دومآن اجرا شده در شناساندن برنامه هاي استکبار و غرب براي دانشجويان سودمند بوده که اميد است اين امر تداوم پيدا نمايد.

4- نقش رهبر معظم انقلاب اسلامي در مقابله با جنگ نرم را چگونه ارزيابي مي نماييد؟

هوشياري رهبر انقلاب دشمن را زمين گير نموده است.

5- رسالت دانشجو در اين جبهه چيست؟

به نظر من دانشجويان به عنوان افسران جنگ نرم بايد کوشا، آگاه، شجاع و بااخلاص بوده تا نقش تاريخي خود را ايفا نمايند.