مروری بر کتب آموزشی طرح ضیافت اندیشه(عنوان مهارتهای زندگی وقران شناسی)

در طرح ضيافت انديشه شش عنوان کتاب تدريس ميشود. در بخش مهارت هاي زندگي کتاب مهارتهاي زندگي­اجتماعي تأليف­دکترغلامرضا نورمحمدي ازانتشارات نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه ها مورد تدريس قرار مي گيرد.

اين کتاب شامل يک مقدمه، سه بخش، و منابع مطالعاتي مي باشد. بخش اول درباره ي زندگي اجتماعي شامل پيش درآمد، نگاه ديني به ارزش زيست اجتماعي و چهار فصل با عنوان انسان و زندگي اجتماعي، عوامل همبستگي در زندگي اجتماعي، جامعه سالم و صالح و جامعه ناسالم و تخريب شخصيت افراد مي باشد.

مؤلف در بخش دوم کتابي موضوع زيست اجتماعي را در چهار فصل به بحث گذاشته شامل سلامت اجتماعي، نظام زيست اجتماعي اسلام، معاشرت شايسته با نزديکان و دوست يابي ملاک ها و معيارها.

مؤلف در بخش سوم به موضوع ميل جنسي صعود يا سقوط پرداخته در سه فصل شامل: انحرافات جنسي و عوامل زمينه ساز آن،يش گيري و درمان انحرافات جنسي و ازدواج و تشکيل خانواده را مورد بحث و تفصيل قرار داده است.

مؤلف در پايان کتاب در بخش منابع مطالعاتي 483 عنوان را به صورت رفرنس آورده است.

همچنين در اين طرح براي درس قرآن شناسي کتاب تفسير آيات برگزيده تأليف عليرضا مستشاري از انتشارات نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها مورد مطالعه و تدريس قرار مي گيرد.

کتاب شامل:پيش گفتار و موضوعاتي شامل هدايت قرآن، آفرينش آدم، سجده فرشتگان و مقام چهارده معصوم، قوم يهود، نماز و روزه مسافر، اسلام و برده داري، ارتداد ، ازدواج، ولايت، حرمت قمار و شطرنج، حرمت شراب، حشر حيوانات، آزادي در قرآن، علم غيب پيامبر، توسل و شرک، عبادت و يقين، اقسام وحي، معراج پيلمبر(ص)، عصمت پيامبران، حجاب،مهريه، معاد، و فضايل اهل بيت(عليهم السلام) مورد بحث و بررسي قرار گرفته است.