ضیافت اندیشه کم نظیر نیست ،بی نظیراست

با وجود تعطيلي دانشگاهها در فصل تابستان طرح ضيافت انديشه که در ماه مبارک رمضان برگزار مي شود فضايي معنوي و پرنشاط را در دانشگاه حاکم کرده است.

خانم فرزانه محمدپور دانشجوي رشته زبان و ادبيات انگليسي در گفتگو با خبرنگار ما بيان داشت: طرح ضيافت انديشه يک برنامه اي کاملاً آسماني و مثبت براي نزديک شدن به خداوند مهربان است، چون در آن اساتيد و مربيان نکات و مطالبي را بيان مي نمايند که فرد را به سوي معنويت ملکوتي رهنمون مي سازد و در همين راستا نشانه هاي مثبت آن را در رفتارها و اعمال يکي از هم اتاقي هايم مشاهده کردم و از حالت عرفاني و معنوي او لذت بردم.

وي افزود: خوشبختانه در طرح ضيافت کتابهايي تدريس مي شوند که مورد نياز دانشجويان بوده وو مبتني کبر آخرين منابع اصيل مي باشند و براي همين براي جوانان امروزي و علي الخصوص دانشجويان مطالعه اين کتب فوايد بسياري دارد و طرح ضيافت انديشه فرصت خوبي است تا دانشجويان عشق و محبت و دوستي الهي را نسبت به خود دريابند و براي مدتي با خود خلوت کرده و فقط به امور علمي و معنوي پرداخته و در نتيجه سطح علمي و معنوي خود را ارتقاء دهند.

و در يک کلام طرح ضيافت يعني چشيدن طعم شيرين جملاتي که بوي آسماني و خدايي مي دهند.

خانم کوثر نصرالهي دانشجوي رشته فلسفه و حکمت در گفتگو با خبرنگار ما گفت: خداوند منان را سپاس مي گوييم که در طرحي شرکت نموده ايم که حلقه ي ارتباط ما را با آسمـان نزديک تر مي سازد و در اين طرح شيوه عاشقانه زيستن را مي آموزيم، شيوه ياور مهدي شدن، شيوه نزديکي به شهدا، شيوه پاک بودن و آري در طرح ضيافت انديشه، طرحي که انديشه مان را به مهماني خدا مي برد و از افطار و نماز مغرب و سحر گرفته تا برنامه هاي زندگي ساز همه رنگ و بوي خدايي مي دهند.

وي افزود: طرح ضيافت انديشه دانشگاه ايلام با همت مسئولان و با برنامه ريزي دقيق در سطحي بسيار عالي شروع شده و از خداوند متعال خواستارم که تا پايان به همين منوال ادامه پيدا نموده و بر غناي علمي و معنوي ما بيفزايد. آنچه که براي من بيشتر ملموس تر است حضور در پاتوق هاي فرهنگي است که در سطح بسيار عالي با حضور اساتيد مجرب برگزار مي شود و در يک کلام نماز جماعت، وضع غذا و امور اجرايي در سطحي عالي مي باشد و در پايان جا دارد مراتب تقدير و سپاس خود را از کليه دست اندرکاران اين طرح بيان نمايم.

خانم معصومه صيديوسفي دانشجوي رشته حسابداري دانشگاه پيام نور با تحسين روند آموزشي و اجرايي طرح ضيافت انديشه بيان داشت: دومين دوره طرح ضيافت انديشه که در ماه رمضان، ماه نور و رحمت و انسان سازي و نزديکي به خدا و ماه ايستادن در راه خدا برگزار مي شود با حضور دانشجويان شور و نشاط و شادابي بر فضاي دانشگاه حاکم کرده و به نردباني براي نزديکي دانشجويان به خداوند متعال تبديل شده است زيرا دانشجويان در اين فرصت محدود مهمان اين طرح بزرگ با برنامه هاي متنوع در زمينه آموزشي، تربيت و خودسازي و ورزشي هستند که موجب ارتقا سطح علمي و معنوي آنها شده و در نتيجه زمينه ساز نزديکي آنها به خداوند متعال مي شود و من خيلي خدا را شاکر و خوشحالم که براي دومين سال متوالي توانستم مهمان اين طرح در دانشگاه ايلام باشم.