برگزاری اولین جلسه مدیران روابط عمومی دانشگاههای استان

اولين جلسه مديران روابط عمومي موسسات ومراکزآموزش عالي استان با حضور دانشگاههاي پيام نورمرکزايلام،جامع علمي کاربردي مرکزايلام،جهاددانشگاهي مرکزايلام ،موسسه باختر،موسسه سفيردانش ودانشگاه ايلام صبح روزيک شنبه 27/1/91با حضور حجت الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزارگرديد.

درابتداي اين نشست حجت الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه با تاکيد برجايگاه رفيع روابط عمومي گفت:روابط عمومي قلب وآئينه تمام نماي يک سازمان است وبدين لحاظ بايدبه روابط عمومي اهتمام جدي داشت.

حجه الاسلام هاشمي رعايت صداقت درانتقال پيام را مهم دانست وگفت:بايد درانتقال پيام جانب صداقت ومنطق را  رعايت نمود ودرهمه حال خداوندمتعال راناظر برعمل خوددانست تاامور براساس يک برنامه وطرح درست ومنطقي پيش برود.

معاون نهادنمايندگي در ادامه سخنان خود برنوآوري وخلاقيت درروابط عمومي تاکيدکرد.

درادامه حاضرين درجلسه به بيان ديدگاهها ونظرات خود پرداختند که اهم مسائل حول مسائل ذيل مطرح گرديد:

توجه به انتقادات وپيشنهادات ،برنامه ريزي ساليانه،تقويت ارتباط بين  روابط عموميها،استفاده ازدانشجويان،تداوم جلسات وبرگزاري کارگاه.