وزیرعلوم عنوان کرد: علوم انسانی زیربنای آموزش عالی است

دکتردانشجووزير علوم، تحقيقات و فناوري علوم انساني را زيربناي آموزش عالي عنوان کرد و گفت: براي اسلامي شدن دانشگاه‌ها نيازمند رهنمودهاي علما و مراجع تقليد هستيم.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو عصر سه‌شنبه در ديدار با آيت الله نوري همداني، رهنمودهاي مراجع را بسيار راهگشا دانست و گفت: در آموزش عالي ما علوم انساني را زيربنا مي‌دانيم و اميدواريم با رهنمودهاي شما شناخت بهتري در جامعه دانشگاهي درباره اسلام ايجاد کنيم.

وي افزود: براي اين منظور شوراي انقلاب فرهنگي شوراي تحول در علوم انساني را تشکيل داده است که اميد است تغيير اساسي در منابع غربي که از قبل در علوم انساني وجود دارد صورت گيرد.

وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: تلاش است محيطي در دانشگاه‌ها و مراکز علمي ايجاد شود که محلي براي معصيت در اين مراکز شکل نگيرد.

وي گفت: اميدواريم بتوانيم با رهنمودهاي مراجع عظام در جهت اسلامي شدن دانشگاه‌ها قدم برداريم.

دانشجو در ادامه اظهار داشت: پارک‌هاي علم و فناوري واسطه‌اي بين دانشگاه و بخش توليد است و پارک علم و فناوري قم با توجه به مرکزيت قم به عنوان پايگاه علوم انساني و اولين مرکز رشد علوم انساني کار خود را از امروز آغاز کرده است.