ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آغاز شد

ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه صبح امروز در محل سالن تربيت بدني آغاز گرديد.

به گزارش خبر نگار روابط عمومي  ثبت نام دانشجويان ورودي جديد دانشگاه صبح امروز با حضور گسترده دانشجويان ورودي جديد و خانواده هايشان در محل سالن تربيت بدني دانشگاه در حال انجام است.

دکتر محرابي سرپرست اداره کل آموزش  در زمينه آمار  و تمهيدات انجام گرفته براي امور ثبت نام دانشجويان ورودي جديد گفت: در سال جديد تحصيلي 1257 نفر در مقطع کارشناسي و در 29 رشته تحصيلي  و332 دانشجوي کارشناسي ارشد در 25 رشته تحصيلي  به دانشگاه ايلام معرفي شده­اند که از يک ماه قبل تمام تمهيدات لازم براي ثبت نام اين عزيزان انجام شده است و بخشهاي مختلف امور دانشجويي و اداره کل آموزش به صورت متمرکز امروز در حال انجام امور ثبت نام دانشجويان محترم مي­باشند.

وي افزود: معاون محترم آموزشي ، اينجانب ، نماينده رئيس دانشگاه و ديگر همکاران پاسخگوي ابهامات و سئوالات دانشجويان مي­باشيم تا امور ثبت نام سريعتر انجام گرفته و موجبات آسايش خاطر دانشجويان ورودي جديد فراهم گردد.