بیانیه بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان در پی اهانت به ساحت مقدس رسول خدا(ص)

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام در پي اهانت به ساحت مقدس پيامبر اعظم (ص) در فيلم موهن کشيش آمريکايي جامعه اسلامي دانشجويان و بسيج داشجويي دانشگاه ايلام بيانيه­اي به شرح ذيل صادر کردند:

عداوت کوردلان خفاش صفت از آستين مکاران روباه گون بار ديگر بروز کرد و اين بار پيامبر خاتم را آماج سخيف ترين و بي­شرمانه ترين اهانت ها قرار داد. پيامبري که بنا به فرمايش خداوند متعال رحمه للعالمين است «و ما ارسلناک الا رحمه للعالمين-آيه 107 سوره انبياء»  پيامبري که به خاطر کمالات و فضائل والايش مورد بغض اين گونه افراد قرار گرفته است. پست صفتان با اين اقدام جنون آميز خود دل ملياردها عاشق را جريحه دار کردند.

اين فيلم موهن پس از اينکه موج بيداري اسلامي تا قلب آمريکا پيش رفته، در خاک آمريکا و با همکاري مشترک يهوديان صهيونيست، قطبيان مصري پناهنده به آمريکا که پاسخ هاي دندان شکنانه­اي را از مصريان انقلابي در اين چند روز شنيده­اند و کشيش ديوانه آمريکايي که سابقه اهانت به قرآن کريم را در کارنامه ننگين خود دارد، ساخته شده است. به راستي آيا اينگونه اقدامات بي­شرمانه جزء زنده بودن اسلام و توجه روز افزون جهانيان به اسلام و انفعال و انزواي صهيونيستهاي بي اصل و نصب ، چيز ديگري هست؟؟؟ و در اين مورد چه زيبا فرموده­اند مولايمان امام خامنه اي که "به خيال باطل خود مي­خواخند مقدسات اسلامي را در چشم نسلهاي جوان در دنياي اسلام از جايگاه رفيع خود فروافکنده و احساسات ديني آنان را خاموش کنند"

حال سئوال اين است که"سياستمداران آمريکايي اگر در ادعاي دخالت نداشتن خود صادقند بايد عاملان اين جنايت شنيع وپشتيبانان مالي آنان را که دل ملتهاي مسلمان را به درد آورده اند به مجازات متناسب با اين جرم بزرگ برسانند" ولي مشخص است که"متهم رديف اول همين صهيو نيست و دولت آمريکاست."

ما دانشجويان بسيج و جامعه اسلامي دانشگاه ايلام ضمن عرض تسليت اين مصيبت بزرگ به ساحت مقدس حضرت بقيه الله ارواحنافداه، نائب برحقش، تمامي مسلمانان و بيدار دلان جهان اعلام مي­کنيم که براي هر اقدام تلافي جويانه تحت امر و زعامت مولايمان حضرت امام خامنه­اي (مدظله العالي) آماده بي دريغ بذل جان خود هستيم و در اين روز مقدس دودشادوش ساير ملل اسلام، مشت­هاي گره کرده­ي خود را به سوي دشمنان دين ستيز و کينه توز نشانه رفته و گلويمان را به شعار دشمن کوب مرگ بر آمريکا و مرگ بر اسرائيل متبرک مي­کنيم.

والله غالب امره

جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه ايلام