دکتر علی محمدی:ضیافت اندیشه دانشجویی در ماه مبارک رمضان یک حرکت جمعی وسیرمعنوی گروهی به سوی الی الله است

دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه درگفتگو با خبرنگار روابط عمومي در ارتباط با طرح ضيافت انديشه دانشجويي با بيان مطلب فوق گفت:هدف از برگزاري طرح ضيافت انديشه دانشجويي مهيا سازي شرايط لازم براي تزکيه نفس وافزايش بصيرت دانشجويان مي باشد که در آينده  کشور نقش اصلي  را بر عهده خواهند گرفت.

رئيس دانشگاه افزود:نظر به اينکه ماه مبارک رمضان به مدت ده  سال در  فصل  تابستان  قرار مي گيرد و با توجه  به  فضاي معنويي  که  در اين ماه  برهمه عالم هستي حاکم مي شود و نظر به درون پاک ومصفاي دانشجويان،  طرح ضيافت انديشه دانشجويي طراحي واجرا گرديده است تا دانشجويان در فضايي خاص ضمن آموزش مسائل اقتصادي،سياسي واخلاقي در برنامه هاي متنوع فوق برنامه وفرهنگي شرکت نمايند وبدين لحاظ مواجهه دانشجويان مومن با  اين  مسائل  يک  مواجهه  مثبت  خواهد  بود.

دکتر علي محمدي  در پايان ابراز اميدواري کرد همه دانشجويان بتوانند از فرصت  به دست آمده  حداکثر استفاده را ببرند و خود را براي خدمت  به نظام مقدس اسلامي در آينده اي نه چندان دور آماده سازند.