اولین جلسه هماهنگی ضیاقت اندیشه اساتیدبرگزارگردید

اولين جلسه هماهنگي ضياقت انديشه اساتيددانشگاههاي استان با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري وجمع زيادي از اساتيد شرکت کننده در طرح ضيافت اساتيد عصر روزدوشنبه 2/5/91در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

درابتداي  اين مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با آرزوي قبولي طاعات وعبادات حاضرين در جلسه گفت: با توجه به اينکه به مدت 10سال ماه مبارک رمضان درفصل تابستان قرار مي گيرد،در راستاي دانش افزايي وايجاد همدلي بين اساتيداولين دوره طرح ضيافت انديشه اساتيد در سال 1390برگزار گرديد که استقبال گسترده وکم سابقه اساتيد رادر برداشت.

رئيس دانشگاه افزود:فلسفه شکل گيري طرح ضيافت به همان فلسفه وجودي ماه مبارک رمضان برمي گرددوطبق آيات قرآن هدف روزه کسب تقواست که باتزکيه فراهم مي شود.

دکتر علي محمدي در باره حکمت ماه رمضان گفت:ماه رمضان بي شک داراي حکمتهاي متعدد وخاصي است ومن دراينجا فقط به سه مورد آن اشاره مي نمايم .اول اينکه ماه رمضان از معنويت خاصي برخوردار است وبراي همين کسي که دراين ماه مبارک به عبادت مي پردازد به طور کامل تحت تاثير اين فضاي معنوي وروحاني قرار مي گيرد.دوم اينکه عبادت به صورت جمعي باعث تسهيل در طريق رسيدن به مقام قرب الهي مي شود ودين اسلام بر اين امر تاکيد خاصي دارد ودر اين راستا حرکت جمعي درراين ماه مبارک نمود خاصي دارد.

دکتر علي محمدي افزود:سومين نکته موضوع وحدت است وبراي اينکه در ماه رمضان مومنان به صورت جمعي به عبادت مي پردازنددر نتيجه دلها در اين ماه به هم نزديک شده و وحدت به عنوان يکي از بزرگترين آرمانهاي  امت اسلامي انجام مي گيرد.

در ادامه حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ضمن عرض خير مقدم به حاضرين اظهار داشت:اجراي طرح ضيافت انديشه شرف موضوعي،زماني ومکاني دارد  وبراي اينکه به مدت 10سال ماه مبارک رمضان در فصل تابستان قرار مي گيرداين طرح ، طراحي واجرا گرديد تا اساتيد بتوانند از مزاياي آن استفاده نمايند.

حجت الاسلام هاشمي افزود:با پي گيري وتلاش فراوان برنامه بسيار مفصلي طراحي شده که سه حوزه آموزشي،فوق برنامه وتفريحي را در برمي گيردوبراي فرزندان وهمسران اساتيد هم برنامه هاي مختلفي پيش بيني شده است.

معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در باره برنامه هاي آموزشي طرح گفت: رايزنيهاي لازم انجام شده است تا از شخصيتها واساتيد مطرح کشور براي حضور در طرح دعوت گردد ودر اين راستا جناب آقاي يعقوب علي گرجي ومحمد رضايي اصفهاني از اساتيد اخلاق وعلوم قرآن وحديث کشور در اين طرح مطالبي را ارائه خواهند نمودوبراي تمامي اساتيد گواهي صادر مي گردد .

حجت الاسلام هاشمي به مدت زمان برگزاري طرح اشاره کرد وگفت:طرح در نيمه سوم ماه مبارک رمضان  به مدت 11روز برگزار مي گردد ودر اين راستا پذيرش اساتيد محترم روز 19 مرداد انجام خواهد گرفت.

حجت الاسلام هاشمي در پايان ابراز اميدواري کرد مجموعه برنامه ها وتلاشهاي انجام شده رضايت خاطر اساتيد محترم را فراهم آورد.