گزارش جلسه نقد فیلم با موضوع شبکه های ماهواره ای وسبک زندگی

در ادامه جلسات نقد فيلم مربوط به طرح ضيافت انديشه دانشجويي جلسه اي با موضوع شبکه هاي ماهواره اي وسبک زندگي  با حضور استاد رضا فرهوديان  در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

مهندس رضا فرهوديان درابتدا با اشاره به تاريخ جنگ نرم گفت:جنگ نرم تاريخي دارد به قدمت تاريخ بشر واز زماني که انسانها به فکر کسب قدرت افتادند جنگ نرم آغاز گرديده است وما نمونه هاي زيادي از اين نوع جنگ را در طول تاريخ داريم که نيازمند بررسي مي باشد.

وي افزود:در سال 1990آقاي ژوزف ناي در آمريکا موضوع جنگ نرم با سبکي جديد وبه عنوان يک راهبرد جنگي جديد ر ا مطرح کردکه بايد با اين نوع جنگ به مقابله با قدرتهايي رفت که در مقابل غرب توان ايستادگي دارندوحال که شوروي به عنوان يکي از دو ابرقدرت مسلط جهاني فرو پاشيده وازبين رفته است وجهان شاهد يکتازي آمريکا مي باشد ،در آينده اسلام مي تواند به عنوان يک قدرت غرب را با چالش مواجه نمايد ودر نتيجه جنگ نرم به عنوان يک راهبرد اساسي بايد در مقابله با اسلام مورد استفاده قرار گيرد.

مهندس فرهوديان تاکيد کرد:الان بزرگترين جنگ نرم در جهان تهاجم تمام عيار غرب عليه انقلاب اسلامي مي باشد که رهبر فرزانه انقلاب اسلامي در سال 1369 آن را تحت عنوان تهاجم فرهنگي وبعد شبيخون فرهنگي مطرح کردند.

وي افزود:در سال 1365 فوکوياما در اسرئل در يک کنفرانس شيعه را به يک پرنده تشبيه کرد که يک بال سبز ويک بال سرخ دارد وعاشورا بال سرخ اين پرنده وانتظار ومهدويت بال سبز اين پرنده مي باشند واين پرنده يک زره برتن دارد که ولايت فقيه است واگر مي خواهيم تشيع را کنار بزنيم ابتدابايد ولايت فقيه را به عنوان زره اين پرنده  کنار بزنيم ودر اين راستا بايد ارتباط مردم با ولايت فقيه را تضعيف نموده تا مشروعيت آن کم شود.

مهندس فرهوديان تاکيد کرد:همانطور که گفته شددر اين جنگ تمر کز برمردم است ومي خواهند اعتقادات وباورهاي مردم از قبيل ايثار،شهادت طلبي،روحيه جهادي،ظلم ستيزي وحمايت از مستضعفين راسست وتضعيف نمايند ووقتي اين باورها واعتقادات تضعيف شدوشکاف بوجودآمدوزاويه ديد مردم تغيير کرد در نتيجه جامعه آسيب پذير مي شودواتحاد وهمبستگي وقدرت آن از بين مي رود .

در جنگ نرم تمام ارکان جامعه اعم از نخبگان،دانشجويان،دانش آموزان،صنوف،زنان و..مورد تهاجم قرارمي گيردوبنابراين قربانيان اين جنگ تمام اقشار جامعه هستند.

مهندس فرهوديان با اشاره به اينکه مردم بالاي 50 درصد اطلاعات خود را از رسانه ها مي گيرند گفت:عملکرد رسانه هاي غربي در باره انقلاب اسلامي بسيار پيچيده است وسايتهاي اينترنتي ،شبکه هاي ماهواره اي وراديوهاي زيادي با سرمايه گذاري بالا در طول شبانه روز برنامه ها،اخبار،تحليل وگزارشهاي زيادي  عليه انقلاب اسلامي پخش مي نمايند.

وي افزود:در اين جنگ دشمن تمام تلاش خود را انجام مي دهد تا سبک زندگي وباورهاي مردم را تغيير دهد تا مردم نسبت به سرنوشت جامعه بي تفاوت شوند وآنها بتوانند اهداف واميال خود را پي گيري نمايند.

آنها مي خواهند با تضعيف باورها وشست وشوي ذهنها يک لشکر پياده نظام براي خود درست نموده واز آن استفاده نمايند ودر اين موضوع وظيفه دانشجويان به عنوان افسران جنگ نرم بسيار سنگين مي باشد تنا با آگاهي بخشي  به مردم پرده از اين سياست مزورآنه آنها بردارند و مانع تحقق اهدافشان شوند.