برگزاری مراسم افتتاحیه سومین دور طرح ضیافت اندیشه دانشجویی

مراسم افتتاحيه سومين دور طرح ضيافت انديشه با حضور حجت الاسلام والمسلمين لطفي نماينده ولي فقيه دراستان وامام جمعه ايلام،مهندس اعلايي استاندار ايلام،مديران وروساي سازمانهاي استان،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجت الاسلام والمسلمين صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري،حجت الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي،معاونين دانشگاه،روساي دانشکده ها وجمع زيادي از دانشجويان عصر روز يک شنبه 1/5/91در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري با تبريک آغاز ماه مبارک رمضان وخيرمقدم به ميهمانان وحاضرين در مراسم گفت:نهادنماندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها با نياز سنجي وکار کارشناسي در سال 1389طرح عظيم ضيافت انديشه را طراحي واجرا نمود که در سال گذشته وامسال سعي شده است مشکلات طرح برطرف وکيفيت آن ارتقاء يابدوبدين لحاظ سال گذشته طرح ضيافت انديشه براي اساتيد دانشگاهها هم برگزار گرديد که مورد استقبال گسترده قرار گرفت.

وي افزود:طبق نظر اساتيد ودانشجويان شرکت کننده طرح موفق بوده است وهرچند ايراداتي دارد اما سعي شده است نقاط ضعف بر طرف گردد.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در ادامه از اساتيد وعوامل اجرايي طرح وهمچنين از جناب آقاي مهندس اعلايي استاندار محترم ايلام به خاطر کمکهاي مالي واز جناب آقاي دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه به خاط مساعدت وپي گيريهاي لازم تشکر کرد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمين لطفي نماينده ولي فقيه دراستان وامام جمعه ايلام باتبريک آغاز ماه مبارک رمضان گفت:اگر انسان براي قرب الهي در ماه رمضان، عبادت انجام دهدقطعا يک تحول تمام عيار در وجود او شکل خواهد گرفت که اين امر انسان را به کمال خواهد رساند.

حجت الاسلام والمسلمين لطفي در باره معنا وماهيت رمضان اظهار داشت:معناي رمضان نفس را در فشار ورياضت قرار دادن مي باشد وخداوند متعال در راين ماه همه وسايل را فراهم ساخته است تا انسان بتواند ره صد ساله را يک شبه بپيمايد.

حجت الاسلام والمسلمين لطفي شرط اين تحول بزرگ را اخلاص دانست وگفت:اگر انسان اخلاص پيدا کندومخلص شودهيچ زمينه اي دراو براي القائات شيطاني وجود نخواهد داشت وبنا به گفته امام صادق(ع)قلب انسان حرم خدا مي شودونامحرمان ديگر در اين دل راه پيدا نمي کنندوبراي همين اخلاص را بايد با توکل برخداونددر ماه رمضان به دست بياوريم تا از شر شيطان وووسوسه هاي نفساني در امان باشيم.

حجت الاسلام والمسلمين لطفي درادامه با اشاره به ادعيه ماه مبارک رمضان گفت:ادعيه ماه مبارک رمضان  که از ائمه اطهار(عليهم السلام) بر جاي مانده است عليرغم کوتاهي از محتوي ومضمون عالي برخوردار هستند وبراي همين با خواندن وذکر آنها معنويت در انسان افزايش پيدا مي کند.

نماينده ولي فقيه دراستان وامام جمعه ايلام در ادامه به بيان اهميت وجايگاه فکر وانديشه در ماه رمضان پرداخت واظهار داشت:بهترين دستاورد ماه مبارک رمضان فکر وانديشه است وانسان بايد از خود بپرسد که چه تکاليفي برعهده داردواز کجا آمده وبه کجا خواهد رفت.

حجت الاسلام والمسلمين افزود:روزه داران با تدبر در آيات قرآن وروايات مي توانند به اين حقايق دست پيدا نمايندووزماني که اين حقايق را دريافتندبيدار شده ودرپي چاره ورهايي از خواب غفلت خواهند بودوبراي همين  ماه رمضان ماه تنبع از غفلتهاي ماندگار است که نسبت به آنها بي توجه مي باشيم .

در ادامه مهندس اعلايي استاندار ايلام در سخناني کوتاه به بيان اهميت وجايگاه ضيافت الهي پرداخت ودر باره آداب مهماني خدا گفت:از اصول مهم ضيافت الهي موضوع استقبال وبدرقه مي باشد که خداوند از آغاز ماه رجب به پيشواز مومنان مي آيد وبراي همين روزه داران از آغاز ماه رجب خود را مهياي ورود به ماه رمضان مي نمايند.

وي افزود:مومنين در ماه شعيان با استغفارخودرا پاک مي کنند تا قدم در ماه رمضان بگذارند.

مهندس اعلايي در باره بدرقه ماه رمضان گفت:بدرقه ماه رمضان عيد فطر است وخدا در اين روز مومنين را بدرقه مي کند در حالي که گناهان آنهارا بخشيده است.

مهندس اعلايي افزود:شب قدر قله ماه رمضان است ودرراين شب بهترين اعمال طلب علم است وبا کسب علم است که ما مي توانيم به خداوندمعرفت پيدا کنيم واين مساله جايگاه علم در اسلام را تبيين مي نمايد.