حجت الاسلام صفرلکی:هدف استکبار از حوادث سوریه تضعیف ایران است

حجت الاسلام صفرلکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در پاتوق دانشجويي روز يک شنبه با بيان مطلب فوق گفت:خاورميانه در صحنه معادلات جهاني از موقعيت مهم واستراتژيکي برخوردار است وهر قدرتي بتواند کنترل اين منطقه را دردست بگيرد خواهد توانست اراده خود را برساير کشورها تحميل نمايد ودر اين راستا کشور سوريه  دراين منطقه ازاهميت بسزايي برخوردار است .واز سويي ديگراين کشورساليان متمادي است که جزء محور مقاومت است ودر حالي اکثر کشورهاي عربي منطقه سازش با رژيم صيونيستي را قبول کرده اند سوريه در شرايط بحراني وسخت در کنار مقاومت مانده است وبا وجود انواع تهديدها وفشار ها از اين سياست خود عدول نکرده است.

وي افزود :نمونه حمايت همه جانبه سوريه از محور مقاومت در جريان جنگ 33روزه لبنان رخ داد که اين کشور با تمام توان در زمينه هاي مختلف حزب الله لبنان را کمک کردواين امري که سيد حسن نصرالله دبير کل حزب الله در آخرين سخنراني خود آن را اعلام نمود.

حجت الاسلام صفرلکي تاکيد کرد:محور عربي وغربي در کنار اسرائيل در حال انتقام گيري از سوريه مي باشد ،اما تمام  هزينه هايي که صرف نموده است هنوز نتوانسته است اهداف خود را محقق سازد.

وي افزود:محور عربي وغربي تروريستها را از نقاط مختلف دنيا جمع آوري کرده  وبعد از آموزش به سوريه اعزام مي نمايند وعلاوه برآن يک جنگ رواني تمام عيار را عليه حکومت بشار اسد راه اندازي کرده اند اما تاکنون در تحقق هدف خود ناکام مانده اند.