دکتر خواجه سروی خبر داد: تدوین آیین نامه پاسداشت شهدای جهاد علمی در دانشگاههای کشور

معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم از ايجاد دبيرخانه دائمي پاسداشت و گراميداشت شهداي جهاد علمي خبر داد و گفت: آيين نامه پاسداشت شهداي جهاد علمي در دانشگاههاي کشور تدوين شده است که به زودي توسط وزير علوم ابلاغ خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، دکتر غلامرضا خواجه سروي افزود: با توجه به برنامه هاي فراوان دانشگاه ها براي گراميداشت و اعتلاي نام و ياد شهدا، دبيرخانه دائمي پاسداشت و گراميداشت شهداي جهاد علمي در معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تاسيس شد.

معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم از برگزاري مسابقه ملي طراحي نشان ويژه شهداي جهاد علمي خبر داد و گفت: تاکنون تعداد زيادي طرح به دبيرخانه اين مسابقه ارسال شده است.

خواجه سروي افزود: نشان برتر به مناسب سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي انتخاب مي شود و به شکل تنديس در دانشگاه ها، دانشکده ها و پرديس هاي دانشگاهي نصب خواهد شد.