ارتقاء آموزشکده دامپزشکی به دانشکده پیرادامپزشکی

دکتر علي­محمدي رييس دانشگاه گفت: در راستاي توسعه دانشگاه با رايزنيهاي انجام شده و   بستر سازي لازم شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري، با ارتقاء آموزشکده دامپزشکي به دانشکده پيرادامپزشکي موافقت به عمل آورد.

دکتر علي­محمدي افزود: همچنين درصد هستيم با رايزني لازم مجوز چندين رشته در مقطع کارشناسي و کارشناسي ارشد را براي اين دانشکده اخذ نمائيم.

رييس دانشگاه گفت: با حمايتهاي وزارت علوم و تلاش مسئولين دانشگاه مجوز احداث  دانشکده علوم پايه و فاز دوم دانشکده فني ­مهندسي هم اخذ شده است.

رييس دانشگاه همچنين به موضوع جذب دانشجويان خارجي اشاره کرد و گفت: با رايزنيهاي انجام شده با وزارت علوم و پي­گيري­هاي دائم مجوز جذب دانشجويان خارجي و علي­الخصوص در کشور عراق را اخذ نموده­ايم و در آينده نزديک اطلاع­رساني لازم در اين زمينه صورت خواهد گرفت.