برگزاری اولین جلسه شورای آموزشی دانشکده پیرادامپزشکی

شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري هفته گذشته با ارتقاء آموزشکده دامپزشکي به دانشکده پيرادامپزشکي موافقت قطعي خود را اعلام نمود.

در اين راستا اولين جلسه شوراي آموزشي دانشکده پيرادامپزشکي با حضور هيأت رئيسه دانشگاه،رؤساي دانشکده هاو اعضاي هيأت علمي دانشکده صبح روزدوشنبه 18/10/90 تشکيل گرديد.

در ابتداي جلسه دکتر چراغي رئيس دانشکده  گفت:لازم مي دانم مراتب تقدير وسپاس خود ومجموعه اعضاي هيات علمي وکارکنان دانشکده را اززحمات وپي گيريهاي شخص دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه و اعضاي هيأت رئيسه در جهت ارتقاء اين آموزشکده به دانشکده را اعلام نمايم وتقا ضا دارم درهمين راستا پي گير اخذ مجوز رشته هاي جديددرمقطع کارشناسي و کارشناسي ارشد براي دانشکده باشند.

در ادامه دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ضمن ابراز خرسندي از ارتقاء آموزشکده دامپزشکي به دانشکده پيرا دامپزشکي گفت:تمام سعي وتلاش خود را خواهيم نمود تا مجوز دورشته در مقطع کارشناسي وکارشناسي ارشدرا اخذنمائيم واز مجموعه اعضاي هيات علمي وکارکنان دانشکده خواهانم با جديت پي گير مسائل دانشکده باشند.

در ادامه جلسه حکم  رياست دکتر چراغي بعنوان رئيس دانشکده توسط دکتر رئيس دانشگاه به وي اعطاء گرديد.

درپايان لوح تقديري از طرف رئيس، اعضاء هيأت علمي و کارکنان دانشکده پيرادامپزشکي درجهت تقدير از زحمات دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه  در راستاي ارتقاء آموزشکده به دانشکده به وي اهداء گرديد.