نشست معاون وزیر علوم با اعضای هیأت علمی مراکز آموزش عالی استان

نشست جناب آقاي دکتر محمدحسين سرورالدين معاون وزير علوم و رييس سازمان سنجش آموزش کشور با اعضاي هيأت علمي دانشگاهها وم مراکز آموزش عالي استان عصرروز چهارشنبه 7/10/90درمحل سالن فرزانگان برگزارگرديد.

در اين ديدار دکتر سرورالدين با تقدير از مردم سلحشور ايلام و جانفشاني­هاي آنان در دوران دفاع مقدس گفت، احساس غرور مي­کنيم که در منطقه ايلام هستيم و در اين سفر تمام توان خود را بکار مي­گيريم تا در جهت حل مشکلات مردم شجاع اين منطقه اقدام نماييم

وي همچنين از اعضاي هيات علمي بعنوان پشتوانه فکري و برنامه­ريز کشور ياد کرد و گفت : اعضاي هيات علمي بايد با شناخت  کمبودها و کاستي­ها بتوانند ضعف­ها را به فرصت تبديل کنند و از اين قشر فرهيخته انتظار مي­رود که در جهت رشد و توسعه همه جانبه کشور  پيشنهادها و راه­کارهاي سازنده اي ارائه کنند.

دکتر سرورالدين در پاسخ به سوالي در خصوص چگونگي ادامه تحصيل مربيان گفت: براي ادامه تحصيل مربيان رسمي و رسمي آزمايشي دانشگاه ها، سهميه اي 30 درصدي در نظر گرفته شده است و اعضاي هيات علمي مي­توانند در اين خصوص پيشنهادها و راه­کارهاي عملي خود را ارائه کنند تا ما هم آن را بررسي و در صورت موجه بودن آن را اجرايي  کنيم.

رييس سازمان سنجش آموزش کشور در پاسخ به سوالي ديگر در خصوص شرايط اخذ مجوز نشريات علمي پژوهشي گفت: اخذ مجوز براي نشريات علمي- پژوهشي شرايط و مقررات خاصي دارد  ولي کميسيون نشريات وزارت علوم در خصوص دانشگاه­هاي نوپاو در حال توسعه تمهيداتي را با رعايت مقررات در نظر مي­گيرد.

وي همچنين در خصوص سيستم متمرکز جذب دانشجويان دکترا و تغييرات در آيين­نامه ارتقا اعضاي هيات علمي اظهار داشت : فراخوان جذب دانشجويان دکتري در جهت رعايت عدالت در جذب اين دانشجويان بوده و همچنين در آيين نامه جديد ارتقا اعضاي هيات علمي نيز  علاوه بر ارائه مقاله ISI به انجام امور پِژوهشي و فعاليت هاي فرهنگي نيز امتياز داده مي­شود.