دکتر کشتی دار :به منظور ارتقای سلامت همه دانشگاهیان آیین نامه ورزش کارکنان مراکز آموزش عالی تهیه شد

دکتر محمد کشتي دار مدير کل تربيت بدني وزارت علوم،تحقيقات و فناوري با اعلام اينكه به منظور ارتقاي سلامت  همه دانشگاهيان آيين نامه ورزش کارکنان تهيه شد ، گفت: از مدتها قبل با همکاري کارشناسان و صاحب نظران عرصه ورزش دانشگاهي در خصوص تهيه اين آيين نامه بحث و تبادل نظر انجام گرفت و سرانجام با اتفاق نظر كامل اين آيين نامه تهيه شد .

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم ،  دکتر کشتي دار ادامه داد: همگان به اصل عقل سالم در بدن سالم معتقديم و انجام فعاليت هاي بدني و ورزش را خاص دانشجويان نمي دانيم و اعتقاد داريم سلامت کارکنان، کارشناسان و همه دانشگاهيان مي تواند آموزش عالي را همواره در مسير موفقيت و بهره وري مناسب سوق دهد.

وي همچنين  يکي از راههاي فراگير کردن ورزش کارکنان را مشارکت صددرصدي همه مسولين دانشگاهها دانست و افزود :  نقش علم ورزش و تربيت بدني در بالابردن توانمندي هاي روحي و جسماني دانشگاهيان و داشتن جامعه اي سالم امري انکار ناپذير است. مدير کل تربيت بدني وزارت علوم خاطر نشان كرد : آيين نامه ورزش کارکنان تنظيم شده و در جلسه بعدي کميته تجميع اين وزارت دردستور کار قرار خواهد گرفت .