آیت الله قدهی:فتنه 88 حاصل بداخلاقی بود

آيت الله 'روح الله قرهي' روز پنجشنبه در همايش ملي 'انتخابات مجلس ، ‌بايدها و نبايدها' در دانشگاه بيان كرد:‌ اخلاق ظرف دين است و رعايت نكردن اين اصل عقلي و توجه نكردن به مباحث اخلاقي زمينه ساز ايجاد فتنه خواهد شد.

آيت الله قرهي­ ادامه داد: كساني كه در عرصه هاي مختلف اجتماعي و حتي صحنه سياسي انتخابات باتقوا و اخلاق وارد مي شوند، هيچ گاه عامل فتنه نمي شوند.

او اظهار داشت: آدم با اخلاق هيچ وقت براي راي آوردن وعده هاي دروغ و فريبكارانه به مردم نمي دهد.

رييس حوزه علميه امام مهدي (عج) گفت: دشمنان اسلام در موضوع انتخابات و فتنه 88 روز عاشورا به پرچم مقدس اباعبداله الحسين (ع) نيز بي حرمتي كردند و كشورهاي غربي از طريق كانال هاي ماهواره اي خط و نشان مي دادند.

وي افزود: مردم هميشه در صحنه و با بصيرت تحمل توهين به مقدسات را نداشتند و با حضور تاريخي خود فتنه 88 را براي هميشه در درون خفه كردند.

وي تاكيد كرد: دشمنان نظام همواره از فتنه ها برآورد سياسي مي كنند كه بايد از تكرار چنين وقايعي در صحنه انتخابات جلوگيري شود.

رييس حوزه علميه امام مهدي (عج) ادامه داد:‌ بايد تلاش شود كه افراد اصلح وارد صحنه رقابت انتخاباتي شوند.

آيت الله قرهي افزود­: كساني كه براي جمع كردن آرا به مردم و برخي بزرگان قوم و طايفه هديه و پول مي دهند نمي توانند انسان هاي درستكاري باشند زيرا اين كار را نه اخلاق و نه اسلام مي پذيرد.

رييس حوزه علميه امام مهدي (عج)  بيان كرد: اين گونه افراد در صورت ورود به نهاد مهم و حساس مجلس شوراي اسلامي نه تنها كارآيي نخواهند داشت بلكه مايه دردسر و رسوايي خود مي شوند.