دکتر علی محمدی : تمام مقدمات لازم برای برگزاری همایش انجام شده است

دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي با بيان مطلب فوق گفت:همايش ملي "انتخابات مجلس،بايدها و نبايدها»بصورت مشترک بين دانشگاه ايلام و استانداري ايلام برگزار مي شود که همچنين دانشگاهها و دستگاههاي اجرايي استان شامل: دانشگاه آزاد اسلامي،دانشگاه  پيام نور،دانشگاه علوم پزشکي، دستگاههاي اجرايي و صدا و سيماي مرکز ايلام در روند برگزاري همايش مشارکت دارند.

رئيس دانشگاه با اشاره به محورهاي همايش گفت: اين همايش در سطح ملي ودر چها محور شامل:حوزه دين ، فرهنگ و انتخابات،اقتصاد و انتخابات،سياست و انتخابات و حقوق و انتخابات با حضور صاحب نظران کشوري واستاني برگزار مي گردد.

دکتر علي محمدي در مورد مقالات ارسال شده به همايش گفت:عليرغم کوتاهي زمان با تبليغات مناسب در سطح استان وکشور بيش از 60مقاله علمي از طرف صاحب نظران به همايش ارسال شده که از اين تعداد پس از داوري، 12 مقاله به صورت سخنراني  ارائه مي گرددو 22 مقاله نيز مقاله در کتاب مجموعه مقالات همايش چاپ خواهد شد

رئيس دانشگاه با فراخواندن اساتيد ودانشجويان براي شرکت در اين همايش يک روزه اعلام کردکه حضرت آيت­ا... روح­الله قرهي ودکتر غلامحسين الهام دو ميهمان ويژه اين همايش  خواهند بود