برگزاری اولین جلسه شورای رابطان روابط عمومی دانشگاه

اولين جلسه شوراي رابطان روابط عمومي دانشگاه با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ، آقاي فتاحي مديرروابط عمومي دانشگاه واعضاي شوراء عصرروزدوشنبه 26/10/90درمحل سالن جلسات حوزه رياست برگزارگرديد.

درابتداي جلسه دکترعلي محمدي رئيس دانشگاه درسخنان کوتاهي براهميت نقش روابط عمومي درپيشبرداموردانشگاه تاکيد کردوگفت:براي پيشبردامورورفع کاستيها ومشکلات نيازمند بدست آوري اطلاعات وآگاهيهاي لازم ازامورمختلف دانشگاه مي باشيم که اين امر برعهده روابط عمومي مي باشد ولذا براي اينکه روابط عمومي بتواند وظايف خود را به نحو احسن انجام دهدبايد حوزه هاي مختلف همکاري وتعامل درستي با روابط عمومي دانشگاه داشته باشند.

دکتر علي محمدي افزود:از مجموعه کارکنان انتظار دارم با هم هماهنگ وهمدل باشند تا کارها به نحو مطلوبي پيش برود ودر اين راستا از نظرات ،پيشنهادات وبيان مشکلات توسط کارکنان خدوم دانشگاه استقبال مي نمائيم.

درادامه آقاي فتاحي مديرروابط عمومي دانشگاه  ضمن تقدير وتشکر از رابطان روابط عمومي گفت:با مطالعه وبرنامه ريزي انجام شده قصد داريم کتاب جامع اطلاعات دانشگاه راتهيه وتدوين نمائيم که اين امر دقت وهمکاري شماعزيزان رامي طلبد تا اطلاعات درست را جمع آوري کرده ودر اختيار روابط عمومي قرار دهيد.

آقاي فتاحي به موضوع سايت دانشگاه اشاره کرد وگفت:بعضي قسمتهاي سايت به روز نيست وبايد اطلاعات جديدي تهيه وتنظيم گرددتا روند بروز رساني سايت تکميل گردد.

آقاي فتاحي درادامه به تمايل فوق العاده دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه به حل مشکلات کارکنان اشاره کرد وگفت: آقاي دکتر علي محمدي هميشه پي گير حل مشکلات کارکنان دانشگاه بوده ودراين راستا روابط عمومي دانشگاه مي تواندپل ارتباطي بين کارکنان ورياست دانشگاه باشد و از شما عزيزان خواستاربيان مشکلات وموانع وارائه راهکار به روابط عمومي هستيم تا بعد از مطالعه ودسته بندي در اختيار ايشان قرار گيرد که اين امر مي تواند راهگشا باشد.

آقاي فتاحي همچنين بر مشارکت رابطان روابط عمومي در تهيه وتدوين سرود دانشگاه،مجله خورشيد زاگرس،ساماندهي تابلوهاي اعلانات،فيلم معرفي دانشگاه وکتابچه تلفن دانشگاه تاکيد گرديد.

دردامه حاضرين جلسه به بيان ديدگاها ونظرات خود پرداختند که اهم مسائل حول محورهاي ذيل مطرح گرديد:

حل مشکلات تلفنهاي داخلي دانشگاه،آموزش نيروهاي خدماتي ،فرهنگ سازي دراستفاده از بيت المال وضرورت تشکيل بانک جامع اطلاعات دانشگاه.