دکترمخبردزفولی عنوان کرد: تصویب جایزه جهانی امام خمینی(ره)

دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: مقرر شد با تاييد بنياد ملي نخبگان به واجدين شرايط از بين نخبگان بورسيه‌هاي تحصيلي در مقطع دکتري اعطا شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا مخبر دزفولي پس از جلسه 706 شوراي عالي انقلاب فرهنگي که به رياست دکتر احمدي‌نژاد برگزار شد، گفت: در اين جلسه چند موضوع در دستور قرار گرفت.

دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه با اشاره به تصويب "جايزه جهاني حضرت امام خميني(ره)" در جلسه اخير شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: مدت‌ها روي اين مبحث کار کارشناسي صورت گرفته و پيشنهاد شده که جايزه جهاني حضرت امام خميني(ره) متناسب با شان و جايگاه ايشان طراحي شود.

وي افزود: اين جايزه بايد به‌گونه‌اي باشد که بتواند انديشه امام خميني(ره)، موج بيداري اسلامي که به واسطه انقلاب امام خميني(ره) در جهان شکل گرفته است را زنده نگه داشته، تبيين و وسعت بخشد و آنرا گسترش دهد.

دکتر مخبر دزفولي با بيان اينکه اصل اين جايزه به تصويب اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي رسيد اظهار داشت: مقرر شد يک هيئت امناي سطح بالا متشکل از شخصيت‌هاي علمي و فرهنگي داخلي و بين‌المللي براي تدوين و تبيين اين جايزه تشکيل شود.

عضو هيئت علمي دانشگاه تهران افزود: جزئيات اين جايزه و هدف‌گذاري‌هاي لازم براي اين جايزه و کساني که واجد شرايط براي دريافت اين جايزه هستند قرار شد در يک کارگروه تخصصي مورد بررسي دقيق‌تر قرار گيرد و پس از آماده شدن مواد آن براي تصويب به شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارائه شود.

وي افزود: محوريت و تولي‌گري اين کار به عهده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي واگذار شد.