برگزاری نشست مشترک اساتید وعوامل طرح ضیافت

نشست مشترک اساتيد وعوامل اجرايي طرح ضيافت با حضور حجت الاسلام والمسلمين صفرلکي مسئول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري، حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي ،آقاي بلوکات از کارشناسان ستاد مرکزي طرح ضيافت انديشه کشور،اساتيد وعوامل اجرايي  در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در ابتداي نشست حجت الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي با تبريک حلول ماه مبارک رمضان گفت:امسال تغييرات ساختاري در شکل ومحتواي طرح ضيافت انديشه انجام شده است واميد دارم با تلاش وهمکاري عوامل اجرايي واساتيد محترم دور سوم طرح درسطحي عالي برگزار گردد.

حجت الاسلام هاشمي افزود:در محموع 1200نفر دانشجو در اين طرح ثبت نام کرده اند که 600دانشجو برادر در دانشگاه آزاد اسلامي مرکز ايلام و600دانشجوي خواهر در دانشگاه ايلام دراين طرح شرکت خواهند کرد.

در ادامه اساتيد وعوامل اجرايي طرح ضيافت انديشه به بيان ديدگاهها ونظرات مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول محورهاي ذيل مطرح گرديد:ضرورت توجه به مطالبات اصلي دانشجويان،شناسايي دانشجويان مستعد،مشارکت دانشجويان دربرگزاري طرح،شکل گيري جلسات مباحثه وطرح مطالب سياسي روز ايران وجهان.

در پايان آقاي بلوکات از کارشناسان ستاد برگزاري طرح ضيافت مرکز کشور از روند برنامه ريزي ومحتواي برنامه هاي طرح ضيافت انديشه دانشگاه ابراز رضايت نمود.