برگزاری مراسم جشن نیمه شعبان

مراسم جشن نيمه شعبان با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري،معاونين،روساي دانشکده­ها،اعضاي هيات­ علمي،کارکنان وجمعي از دانشجويان روز چهارشنبه 14/4/91در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

دراين مراسم حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي با تبريک فرارسيدن ولادت امام عصر(عج)گفت:در ارتباط با موضوع امام عصر(عج)،مهدويت وآخرالزمان مطالب زيادي تاکنون نوشته وگفته شده است.

موضوعاتي از قبيل نحوه ولادت،غيبت صغري،غيبت کبري،نواب اربعه،امدادهاي ويژه امام عصر(عج)نسبت به مردم ،امتها وافراد،ويژگيهاي 313نفر،طول عمر امام(عج)،آموزه هاي مهدويت،علائم  عمومي ظهور،علائم قطعي ظهوروشبهات پيش آمده ازجمله موضوعاتي هستند که که هميشه مورد بحث وبررسي قرار گرفته اند.

حجت الاسلام هاشمي مهمترين وظيفه آحاد مردم را قرار گرفتن درجزء منتظران واقعي اعلام کرد وگفت:همه آحاد مردم وظيفه دارند با رعايت اصول ومباني اسلامي خود را جزء منتظران واقعي قرار دهند  تاموضوع مهدويت به عنوان يکي  از مهمترين مباحث اسلامي در جايگاه حقيقي خودقرار گيرد.

حجت الاسلام هاشمي با اشاره به ويژگيهاي جامعه مهدوي گفت: درجامعه مهدوي قرآن کريم در زندگي عملي مردم عينيت وتجلي پيدامي کندوعبوديت،توحيد،خدامحوري،وخداخواهي درزندگي انسانها ديده مي شود.

حجت الاسلام هاشمي افزود:تمام ويژگيهايي که پيامبر(ص) در زندگي فردي واجتماعي ودر ارتباطات سياسي داشت تمام آن ويژگيهادر امام عصر(عج)تجلي پيدامي کند.

معاون نهاد نمايندگي در باره ديگر ويژگيهاي جامعه مهدوي گفت:در جامعه مهدوي عدالت با تمام ويژگيهايش  ودر همه ابعاد تحقق پيدا مي کندوهرکس هرآنچه را استحقاق دارد به آن مي رسدوبراي همين منتظر واقعي کسي است که اين نوع عدالت رادر خود وديگران جاري کند.

حجت الاسلام هاشمي افزود:در جامعه مهدوي حرکت به سوي اموري است که رضاي خداوند متعال را درپي داشته باشدوبراي همين در اين جامعه نماز از اولويت اساسي برخور دار است وحرف اول را مي زندبراي اينکه نماز انسان را به خدا نزديک مي نمايدوبدين لحاظ است که  منتظران واقعي اهل نماز وعبادت مي باشند.

حجت الاسلام هاشمي در پايان تاکيدکرد:اعتقاد به منجي در آخر الزمان در تمامي اديان ومذاهب وجود دارد وافتخار شيعه اين است که منجي بشريت را با نام ونشان  وبه صورت کامل مي شناسد.

در درادامه مراسم نمايشي با هنرمندي آقاي توليده اجراء گرديد واشعاري در مدح امام عصر(عج)قرائت گرديد.درپايان هدايايي از طرف رياست دانشگاه به کارکنان اهداء گرديد.