حجت الاسلام والمسلمین صفر لکی:فتح خرمشهر نتیج وحدت وهمدلی واخلاص رزمندگان بود

مراسم بزرگداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازي  خرمشهرظهر امروز با سخنراني حجت الاسلام والمسلمين صفر لکي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در مسجد دانشگاه برگزار گرديد.

دراين مراسم که اعضاي هيات علمي،کارکنان وجمع زيادي ازدانشجويان حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمين صفر لکي در ابتدا با تبريک ولادت باسعادت امام محمد باقر(ع)وحلول ماه رجب گفت:سوم خردادسالروز آزاد سازي خرمشهر  به عنوان يک روز ماندگار براي هميشه در تاريخ نظام اسلامي جاودانه وماندگارخواهد ماند.

وي افزود:بعد از يک دوره رکود رزمندگان اسلام اعم از سپاه ،بسيج وارتش با همدلي ووحدت توانستند عليرغم  همه مشکلات وبا وجود مسلح بودن دشمن بعثي به انواع سلاحها ووسايل جنگي خرمشهر راآزاد نمايند وکليه معادلات سياسي ونظامي منطقه را تغيير دهند.

حجت الاسلام والمسلمين صفر لکي درادامه بااشاره به اخذ مجوز رشته هاي جديددر مقطع دکتري گفت:با برنامه ريزي و رايزنيهاي انجام شده دانشگاه موفق شد درهفته جاري مجوز هفت رشته تحصيلي در مقطع دکتري را اخذ نمايد که اين امر مي تواندبه روند توسعه علمي دانشگاه کمک نمايد.

حجت الاسلام والمسلمين صفر لکي در پايان ابراز امدواري کرد اين روند همچنان ادامه داشته باشد.