انتخابات شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان در حال برگزاری است

انتخابات  شوراي مرکزي جامعه اسلامي دانشجويان امروز در محل دانشکده پيرادامپزشکي درحال برگزار است.

آقاي شهاب ناصري پوردبيرنظارت برتشکلهاي دانشجويي دانشگاه درگفتگو با خبرنگار روابط عمومي در باره برگزاري اين انتخابات گفت:بيست وچهار دانشجو شامل هشت دانشجوي خواهر وشانزده دانشجوي برادر به رقابت با هم مي پردازند که درنهايت با رأي دانشجويان نه نفربه عضويت شوراي مرکزي جامعه اسلامي دانشجويان درخواهند آمد.

وي ميزان استقبال دانشجويان را عالي دانست وگفت:از ابتداي شروع رأي گيري تااين لحظه دانشجويان زيادي دراين انتخابات شرکت کرده­ اند که اميدواريم اين روند تا پايان ادامه داشته باشد.

وي ابراز اميدواري کرد که  دانشجويان منتخب بتوانند به رسالت واقعي تشکلهاي دانشجويي عمل نموده ودر راستاي تقويت وتوسعه برنامه هاي اين تشکل تلاش نمايند.

آقاي ناصري درپايان از مجموعه کساني که درامر برگزاري اين انتخابات مشارکت دارند قدرداني نمود.