برگزاری نشست معاون پشتیبانی ومنابع انسانی با کارکنان دانشگاه

نشست  جناب آقاي دکتر گودرزي معاون پشتيباني ومنابع انساني با کارکنان دانشگاه روز دوشنبه 1/3/91در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين نشست که جمع زيادي از کارکنان حضور داشتند دکتر گودرزي معاون پشتيباني ومنابع انساني با عرض خير مقدم به کارکنان وابراز خرسندي از برگزاري اين نشست گفت:مجموعه کارکنان در دانشگاه مثل اعضاي يک خانواده هستندوبراي همين بايدبا جديت وبا همراهي هم سعي کنيم مشکلات وکاستيها را رفع نموده وامور دانشگاه را پيش ببريم.

وي افزود:براي توسعه دانشگاه نيازمندهمراهي واهتمام تمامي کارکنان مي باشيم وبراي همين بايد ما به صورت جمعي وگروهي کارکرده ومنافع جمع وگروه را در اولويت قرار دهيم.

دکتر گودرزي درادامه به بيان نکات وتوصيه هايي در امور اجرايي دانشگاه  به شرح ذيل پرداخت :

-        لزوم شفاف سازي در کار

-        ريشه يابي مشکلات واهتمام در حل آنها

-        اهتمام جدي در حفاظت از بيت المال

-        اهتمام جدي در رعايت شأن دانشگاه

-        فعال شدن ستادرفاهي

-        هماهنگي با مديران براي ادامه تحصيل

-        رعايت امانتداري

-        ارتقاء سطح خدمات ارائه شده

در ادامه جلسه، کارکنان دانشگاه به بيان نظرات،ديدگاهها،مشکلات وانتقادات مورد نظر خودپرداختند که اهم مسائل حول محورهاي ذيل مطرح گرديد:

تبديل وضعيت نيروهاي شرکتي،ساماندهي اضافه کار،افزايش رفاهيات،ادامه تحصيل وافزايش اعتبارات ورزشي.