پرداخت الکترونیک اقساط دانشجویان فراهم شد

سامانه پورتال دانشجويي صندوق رفاه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري افتتاح شد و دانشجويان مي توانند اقساط خود را از طريق اين سامانه به صورت الکترونيکي پرداخت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، در اين سامانه دانشجويان مي توانند علاوه بر مشاهده مشخصات شخصي مانند شماره پرونده، شماره شناسنامه، شماره ملي، نام، نام خانوادگي، محل تولد و مشاهده مقاطع تحصيلي ثبت شده در سيستم، همچنين نمايش تمام بدهي‌هاي مربوط به خوابگاه، بدهي‌هاي وام و بيمه فراهم شد.

همچنين براي دانشجويان امکان نمايش بدهي‌ها، اقساط مربوطه همچنين مشخص کردن اقساط پرداخت شده و اقساط پرداخت نشده و کارمزد مربوط به وامها و امکان پرداخت اقساط از طريق درگاه بانک تجارت و بانک ملي فعال شده است.

در حال حاضر دانشجويان با مراجعه به سامانه http://bp.swf.ir مي توانند اقساط وامهاي خود را به صورت الکترونيکي پرداخت کنند