اعلام نتایج مصاحبه بورس تخصصی دکتری در اوایل تیرماه

به گفته معاون بورس و امور دانشجويان خارج وزارت علوم، نتايج نهايي پذيرفته شدگان در بورس تخصصي دکتري به منظور اعزام به خارج، اوايل تيرماه اعلام خواهد شد و رشته هاي مهندسي، کشاورزي، علوم پايه، هنر و علوم انساني بيشترين تعداد را در بورس دکتري تخصصي دارند.

حسن مسلمي نائيني در گفتگو با خبرنگار مهر، اعلام کرد که تاکنون با يک هزار و 300 داوطلب اعزام به خارج از کشور  به منظور دريافت بورس تخصصي دکتري مصاحبه شده است.

وي با بيان اينکه هم اکنون مصاحبه ها نيز در حال انجام است، تاکيد کرد که برخي داوطلبان هم در تاريخ اعلام شده به علت شرکت در برخي از کنکورهاي برگزار شده، غيبت داشتند که به تقاضاي آنان براي در نظر گرفتن زمان مصاحبه رسيدگي شد و اين دسته از داوطلبان هم اکنون در مرحله مصاحبه قرار دارند.

به گفته معاون بورس وزارت علوم، در حال حاضر نتايج مصاحبه ها در درست بررسي است و اين نتايج اواخر خردادماه يا حداکثر تا اوايل تيرماه اعلام خواهد شد.

مسلمي افزود: رشته هاي فني مهندسي، کشاورزي، علوم پايه، هنر و علوم انساني بيشترين تعداد داوطلبان را در بورس دکتري تخصصي به خود اختصاص داده اند.

وي گفت: همچنين ظرفيت پذيرش براي اعزام حدود 300 نفر اعلام شده و پذيرفته شدگان نهايي تا اسفندماه سال 92 فرصت اعزام دارند