انتخاب رشته 32هزار نفر در دکتری/ معرفی به دانشگاهها از دهه سوم خرداد

مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به انتخاب رشته داوطلبان مجاز در کنکور نيمه متمرکز دکتري سال 91 گفت: از ميان 34 هزار نفر داوطلب مجاز به انتخاب رشته 32 هزار و 869 نفر فرم انتخاب رشته خود را تکميل کردند.

دکتر حسين توکلي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به انتخاب هايي که داوطلبان انجام داده اند، هر يک از داوطلبان حداکثر در سه کد رشته به دانشگاهها براي انجام مصاحبه معرفي مي شوند.

وي افزود: اسامي افراد معرفي شده به دانشگاه ها از دهه سوم خردادماه از سوي سازمان سنجش آموزش کشور منتشر مي شود و همزمان با آن برنامه زماني شرکت در مصاحبه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي نيز اعلام مي شود.

توکلي خاطرنشان کرد: پس از اعلام نتيجه مصاحبه از سوي دانشگاهها به سازمان سنجش آموزش کشور، گزينش نهايي افراد آغاز مي شود و در نهايت در 20 شهريور ماه نتايج نهايي پذيرش در دوره دکتري نيمه متمرکز سال 91 اعلام مي شود.

مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور همچنين با اشاره به پايان فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد، گفت: از ميان 307 هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته، 243 هزار و 878 داوطلب فرم انتخاب رشته آزمون کارشناسي ارشد را تکميل کردند که اين تعداد 80 درصد داوطلبان مجاز به انتخاب رشته را شامل مي شود.