تدوین خط مشی کیفیت دانشگاه

دانشگاه ايلام در راستاي اشاعه علوم و فرهنگ اسلامي در سطح بومي ، ملي و آموزش نيروهاي متخصص دانشگاهي جهت اعتلاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و معرفي صحيح فرهنگ و بينش اسلامي در تلفيق با علم ، به جهانيان و مخاطبين خود ،

خط مشي هاي ذيل را جهت دستيابي به سيستم مديريت کيفيت ISO 9001:2008  مطابق با اهداف و برنامه هاي راهبردي و عملياتي تدوين نموده است:

1 ـ استفاده از استعدادها و امکانات منطقه اي اعم از فضاي طبيعي و نيروي انساني در راستاي رشد و توسعه فعاليت هاي دانشگاه .

2 ـ ايجاد ارتباط با مراکز صنعتي و انجام پژوهش هاي کاربردي .

3 ـ ارتقاي کيفيت آموزش از طريق ايجاد سيستم ارزشيابي الکترونيکي و چندجانبه اساتيد .

4 ـ تدوين و اجراي برنامه هاي تشويقي در امور پژوهشي بطور مستمر براي اساتيد ، کارکنان و دانشجويان .

5 ـ برگزاري مستمر و منظم هم انديشي هاي انتقادي و آزاد در راستاي توسعه فرهنگ انتقاد پذيري .

6 ـ توسعه اعتبارات پژوهشي ويژه در راستاي اجراي برنامه هاي پژوهشي باتوجه به شرايط و قابليت هاي ويژه استان .

7 ـ ايجاد ارتباط مستمر با دانشگاه هاي داخل و خارج کشور و انعقاد قراردادهاي آموزشي و پژوهشي در راستاي توسعه علمي دانشگاه .

8 ـ توسعه برنامه هاي رفاهي و خدماتي براي اساتيد و کارکنان و پيش بيني بودجه سالانه براي اين امر .

9 ـ تخصيص اعتبار مشخص سالانه براي ارتقاي شاخص هاي کمي و کيفي خدمات دانشجويي .

10 ـ ايجاد سيستم اطلاعات مديريت مناسب در دانشگاه براي تسريع در امر ارتباطات و بهبود بهره وري .

11 ـ تأسيس پارک هاي علم و فناوري در دانشگاه در راستاي خلاقيت و نوآوري .

12 ـ جهت دهي آموزش هاي رسمي و فوق برنامه دانشگاه به سمت توسعه کارآفريني در استان و کشور.

13 ـ توسعه اخلاق حرفه اي و بسترسازي براي اشاعه اخلاق در محيط کار .

14 ـ ايجاد تعامل با سازمان ها و نهادهاي ديگر و برگزاري همايش هاي علمي و کاربردي مستمر در دانشگاه .

15 ـ توسعه نشريات علمي و پژوهشي در رشته هاي مختلف در راستاي افزايش سهم دانشگاه از توليد علم .

16- تلاش در راستاي تغيير سيستم بودجه ريزي دانشگاه به سمت بودجه ريزي عملياتي.

با عنايت به موضوعات و اهداف فوق ، مديريت ارشد دانشگاه با همياري تمامي همکاران ، سعي در اجراي برنامه هــاي فوق دارند ، اين اهداف سالانه به پيشنهاد مديريت برنامه ، بودجه و توسعه ، توسط شوراي دانشگاه قابل بازنگري و تغيير مي باشد . از کليه مديران ، اساتيد ، کارکنان و دانشجويان ارجمند انتظار مي رود با پايبندي به ارزش هاي فوق و مفاد اين خط مشــي و رعايت نيازمندي هاي سيستم کيفيت ISO 9001:2008  ، دانشگاه را در دستيابي به اهداف مورد نظر ياري نمايند %

تهيه کننده

تأييد کننده