حجت الاسلام هاشمی:حماسه ماندگارامام حسین(ع)درکربلا مردم را به باورهای معنوی متصل می کند

مراسم گراميداشت ولادت حضرت امام حسين(ع)وحضرت امام زين العابدين(ع)وعلمدارکربلاحضرت ابوالفضل عباس(ع)با سخنراني حجت الاسلام والمسلمين هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري وبا حضور معاونين،اعضاي هيات علمي،کارکنان ودانشجويان  ظهرامروز درمسجددانشگاه برگزارگرديد.

دراين مراسم حجت الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري باتبرک اعيادشعبانيه وولادت امام حسين(ع)،امام سجاد(ع)وحضرت عباس(ع)گفت:متاسفانه مازندگي کامل ائمه رادراختيارنداريم وبراي نمونه درمورد امام حسين(ع) اطلاعات اندکي در مورددوران کودکي وجواني اين امام همام در دست است ودر اين برهه فقط چند روايت در باره تولد ،کمک به محرومان  وحج گزاردن   ايشان دراختيارداريم   وبراي همين نوع شناخت ما از ايشان به واقعه کربلا برمي گرددکه  اهميت بالايي در تاريخ تشيع برخوردار است.

حجت الاسلام هاشمي افزود:امام حسين(ع)باب نجات بوده وبراي همه بشريت برکات داشته است ودرهمين راستا است که حماسه ماندگارکربلا مردم را به باورهاي معنوي متصل مي نمايد.

حجت الاسلام هاشمي افزود:حماسه کربلا به علت ماهيت ،ابعادوجاودانگي به عنوان نماد وسنبل تشيع، معرف بي نظير شيعه در طول تاريخ بوده است وبراي همين اگرکربلا درست شناسانده شودشيعيان را بيمه مي نمايد.

معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري در باره جايگاه امام حسين(ع)اظهارداشت:اهميت جايگاه ومنزلت امام حسين(ع)فقط درکربلا نيست وسراسر زندگاني نوراني آن حضرت  مي تواند به عنوان يک ذخيره والگو مورد استفاده قرار گيردوبراي نمونه امام(ع) در دوره امامت  برادر بزرگوارش امام حسن(ع)از ايشان تبعيت محض داشته وبراي همين مفادصلح با معاويه را رعايت نمودواين نوع تبعيت از امام مي تواند براي ماالگويي جاودان باشد.درپايان برنامه مولودي خواني با اجراي مداح اهل البيت  حاج فريد دوستي اجراء گرديد.