سخنرانی آیت الله حائری شیرازی درجمع اساتید

سخنراني آيت الله حائري شيرازي  نماينده مردم استان فارس درمجلس خبرگان رهبري واستاداخلاق حوزه درجمع اساتيدبسيجي دانشگاههاي استان صبح امروز با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري،معاونين وجمعي از اساتيد بسيجي دانشگاههاي استان درمحل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در ابتداي اين نشست دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه درسخنان کوتاهي با عرض خيرمقدم به حضور آيت الله حائري  از حضور نوراني ايشان دربين اساتيد بسيجي دانشگاههاي استان تشکر کردوبرجايگاه رفيع علما درمسائل مختلف تاکيد کرد.

در ادامه آيت الله حائري با اشاره به نزديکي  سالروز شهادت شهيد چمران گفت: شهيد چمران در حالي که درآمريکا باموقعيت مناسب  زندگي مي کرد به خاطر دفاع از کيان اسلام به دنيا پشت پازد وخود را به طور کامل وقف اسلام نمود واين امر از  روند زندگي ومبارزات ايشان در لبنان وايران به خوبي نمايان است.

آيت الله حائري امام خميني(ره) را ناجي اسلام در قرون اخير دانست وگفت:در زمانه اي که اسلام مورد هجمه سنگين دشمنان قرار گرفته بود وذخيره اسلام تمام شده بود به ناگاه امام خميني(ره)ظهور کرد وبا بيان وعمل خوداسلام را از انزوا وتنگنا خارج نمود وبه اسلام هويت دوباره اي دادکه امروز مراحل رشد وبالندگي دوباره خود را طي مي کند.

آيت الله حائري تاکيدکرد:بسيجيان بايد براي دفاع از اسلام جان خود را به خطر بندازندوبا برنامه ريزي وتلاش  در پي حل مشکلات وچاره جويي براي مسائل باشندودر اين راه از شهداء واز جمله شهيد چمران الگوگيري  نمايند.

آيت الله حائري با اشاره به شرايط زمان طاغوت گفت:در دوره طاغوت ايران به تمام معناتسليم قدرتهاي خارجي بود وآنها در تمامي امور سياسي،نظامي ،اقتصادي  وفرهنگي مملکت ما دخالت مي کردند،براي اينکه حکومت شاه پايگاه مردمي ومذهبي نداشت.اما بعد از انقلاب با رهبري امام خميني(ره)وحضور دين درصحنه اجتماع  دست قدر تهاي خارجي از امور مملکت ما کوتاه شدوجوانان بودند که صحنه امور رابه دست گرفتند وهنگامي که دشمنان به ايران حمله کردند مردم با رهبري مدبرانه ديني در جبهه ها حضور يافتند وشکست دشمنان را موجب شدند.