دکتردانشجو : آخرین وضعیت اختصاص اعتبار 150میلیارد تومانی رئیس‌جمهور به دانشگاهها

دکتردانشجو وزير علوم، تحقيقات و فناوري درباره آخرين وضعيت اعتبار 150 ميليارد توماني که قرار است از سوي رئيس جمهوري براي امر تجهيزات به دانشگاهها اختصاص يابد، گفت: اين مبلغ طي دو سه روز اخير در اختيار وزارت علوم قرار داده شده و هم اکنون در کميته اي در حال بررسي است.

وزير علوم در پاسخ به سوال مهر درباره آخرين وضعيت معافيت دانشگاهها از پرداخت عوارض شهرداري، گفت: اين درخواست دانشگاهها هم اکنون در مرحله بررسي قرار دارد. اما يک بخش از فضاي خارجي دانشگاهها که شهرداري به آن ورود مي کند بايد عوارض پرداخته شود.

وي گفت: نبايد به درآمدهاي شهرداري در ازاي خدماتي که در خارج از محيط دانشگاه و براي دانشگاه صورت مي گيرد، لطمه اي وارد شود.