برگزاری نشست معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بادانشجویان فعال فرهنگی واعضای تشکلها دانشجویی

برگزاري نشست دکتر گودرزي معاون  صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم،تحقيقات وفناوري  بادانشجويان فعال فرهنگي واعضاي تشکلهاي دانشجويي شب دوشنبه 4/2/91با حضوردکتر گودرزي معاون پشتيباني ومنابع انساني دانشگاه،دکتر بگ محمدي معاون دانشجويي وآقاي کوخايي زاده مدير امور دانشجويي در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

دراين نشست ابتدا دانشجويان به بيان سئوالات،مشکلات ونظرات خود درزمينه امکانات رفاهي،مشکلات خوابگاهها ،وام شهريه دانشجويي وغذاي دانشجويي پرداختند ودر ادامه دکتر گودرزي معاون صندوق رفاه  وزارت به سوالت مطرح شده پاسخهاي لازم را ارائه دادند.