برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی

نشست هيات رئيسه دانشگاه با اعضاي هيات علمي با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،معاونين واعضاي هيات علمي صبح روز دوشنبه 11/1/91در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در ابتداي اين نشست دکتر علي محمدي با گراميداشت ياد وخاطره استاد شهيدعلامه مطهري وتبريک روز معلم گزارش مختصري از وضعيت دانشگاه ارائه داد.

دکتر علي محمدي به جهت گيري دانشگاه براي توسعه رشته هاي تحصيلات تکميلي اشاره کرد وگفت:در هفته گذشته شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري با صدورمجوز چهار رشته تحصيلي در مقاطع تحصيلات تکميلي  براي دانشگاه موافقت بعمل آورد.

وي افزود:اين رشته ها شامل آموزش زبان انگليسي در مقطع دکتري ، علوم اقتصادي و مهندسي معماري ومهندسي منابع طبيعي در مقطع کارشناسي ارشد مي باشندوبايد يادآور شد در سال 90مجوز هفت رشته تحصيلي اخذ گرديده بود که با احتساب رشته هاي جديد     مجموع رشته اي اخذشده به عدد12 مي رسد که آمار خوبي  مي باشد.

رئيس دانشگاه  درادامه با اشاره به ارتقاء آموزشکده دامپزشکي به دانشکده  پيرادامپزشکي درسال گذشته گفت:با رايزنيهاي انجام شده مجوز دانشکده پدافند غيرعامل،الهيات ونفت وانرژي  نيزازهيات امنا اخذ شده که مراحل بعدي آن درحال پي گيري است.

دکتر علي محمدي وضعيت توسعه  طرحهاي عمراني  دردست احداث دانشگاه را مثبت ارزيابي نمود وبيان داشت:در سال گذشته آزمايشگاه مرکزي ،خوابگاه دانشجويي وکارگاه ماشين آلات افتتاح گرديد وهم اکنون پروژ هاي استخر دانشگاه ،خوابگاه مجردين ،دانشکده نفت وگاز و...در دست احداث وبزودي دانشکده نفت وگازافتتاح خواهدشد.

دکتر علي محمدي روند رشد طرحها ومقالات چاپ شده اعضاي هيات را مطلوب ارزيابي کرد واظهار داشت:در سال گذشته 110مقاله درمجلات IsI،32مقاله درمجلات علمي وپژوهشي،250مقاله درهمايشهاي ملي وبين المللي و9عنوان کتاب تاليفي  از طرف اعضاي هيات علمي دانشگاه ارائه گرديده وهمچنين 32طرح پژوهشي در حال اجراست.

رئيس دانشگاه  درادامه به وضعيت فرهنگي دانشگاه پرداخت وگفت:با برنامه ريزي ،مشاوره وکار کارشناسي ،همفکري وحمايت اعضاي شوراي فرهنگي روند اجراي برنامه هاي فرهنگي وميزان مشارکت دانشجويان افزايش چشمگيري داشته است وفقط در سال  گذشته 33مورد اردوي خارج استان،136مورداردوي داخل استان،م61 موردمجالس دعا،42موردسخنراني،12موردشب شعر،18موردکارگاه آموزشي و28موردنمايشگاه برگزارشده که تمام اين برنامه ها با مشار کت صميمانه وفعال دانشجويان  تحقق يافته  است.