برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه

جشن فارغ التحصيلي 550دانشجوي دانشگاه با حضورحجه الاسلام والمسلمين هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري د ردانشگاه، دکتر سياري معاون فرهنگي واجتماعي دانشگاه،روساي دانشکده ها،مديران وجمع زيادي از دانشجويان صبح روز دوشنبه 6/4/90درمحل سالن آيت اله حيدري برگزارگرديد.

در ابتداي مراسم دکتر سياري معاون فرهنگي واجتماعي دانشگاه با عرض خيرمقدم به حاضرين وتبريک فرارسيدن مبعث حضرت پيامبراعظم (ص)گفت:اينکه  جمع زيادي ازدانشجويان دانشگاه امروز دراين مراسم باشکوه شرکت دارند براي ما،مايه خرسندي ومباهات مي باشد واميدواريم با پيروي از مباني اصيل اسلامي ،جديت ،تلاش وارتقاء توان علمي ومعرفتي خود بتوانندجايگاه مناسبي رادر جامعه بدست آورند.

دکتر سياري افزود: دانشجويان زيادي از اين دانشگاه توانسته اند در سطح کشور بعنوان عضو هيات علمي دانشگاههاي بزرگ پذيرفته شوند ويا صاحب رتبه هاي بالا در کنکورکارشناسي ارشد وامتحانات دکتري شوند واين امور براي ما مايه دلگرمي مي باشد.

دکتر سياري تعداددانشجويان فارغ التحصيل اين ترم دانشگاه را 550نفر اعلام کرد وگفت:درمجموع 550نفر دانشجو از پنج دانشکده و20رشته تحصيلي فارغ التحصيل مي شوندکه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت وبهروزي داريم.

درادامه حجه الاسلام والمسلمين هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه با تبريک فرارسيدن عيدسعيد مبعث اظهار داشت:بحث فراگيري علم ودانش واهميت آن به صورت ويژه وگسترده درآيات قران کريم،احاديث وروايات پيامبراعظم (ص)وائمه اطهار(عليهم السلام)موردتاکيد قرارگرفته است .

دريک مورد پيامبراعظم (ص)در باره جايگاه علم  وفراگيري آن به چند نکته شامل: ساکت شدن،گوش دادن،حفظ کردن،عمل کردن ونشرآن اشاره کرده است.

دراين حديث وظايف جوينده علم درزمينه فراگيري وعمل  ونشر آن اشاره شده است واين يک نمونه ازاحاديث  بي شماردراين زمينه است.

حجه الاسلام هاشمي افزود: بحثي که درکنارفراگيري علم در آيات وروايات مورد تاکيد قرارگرفته تزکيه نفس است که به رعايت آن توصيه اکيد شده است واگر کسب معرفت علم با تزکيه نفسهمرا شود نتايج آن درزندگي مادي ومعنوي انسان خارق العاده خواهدبود.

درپايان لوح تقديري ازطرف دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه  به رسم يادبودبه فارغ التحصيلان اهداءگرديد.