انجام انتقال و مهمانی دانشجویان از طریق سامانه جامع خدمات آموزشی

مديرکل امور دانشجويان داخل وزارت علوم  با اعلام  راه اندازي سامانه جامع خدمات آموزشي گفت : از اول ارديبهشت تا پايان اين ماه  ،دانشجويان متقاضي انتقال و ميهماني مي توانند درخواست هاي خودرا از طريق اين سامانه به آدرس http://msrt.ir/sites/ddstu/default.aspx ثبت کنند و نيازي به درخواست حضوري از دانشگاههاي مبدا و مقصد نيست.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم ،دکتر مجتبي بذرافشان مقدم در جمع معاونان آموزشي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي غيردولتي و غير انتفاعي اظهار داشت : بر طبق آيين نامه نقل و انتقال و ميهماني دانشجويان ، متقاضيان انتقال و ميهماني  مي بايست درخواست هاي خودرادر ماههاي ارديبهشت و آذر هرسال به دانشگاههاي مبدا و مقصد ارائه کنند که با راه اندازي سامانه جامع خدمات آموزشي  در سايت اداره کل امور دانشجويان داخل ، ديگر نيازي به درخواست حضوري دانشجويان نيست و دانشجويان مي توانند درخواست هاي خودرا از طريق اين سامانه ثبت کنند و با کد رهگيري که به آنها داده مي شود از نتيجه درخواست خود مطلع شوند.

وي با ذکر اينکه دانشگاههاي مبدا و مقصد نيز نتيجه بررسي خودرا با درخواست هاي دانشجويان از طريق سامانه جامع خدمات آموزشي اعلام مي کنند، افزود : دانشجويان بايد درخواست هاي خودرا براساس مفاد آيين نامه انتقال و ميهماني دانشجويان که در مهرماه سال گذشته ابلاغ شد ارائه کنند و شرايط مندرج در آيين نامه را داشته باشند و دانشگاههاي مبدا و مقصد نيز براساس مفاد آيين نامه مذکور درخواست هاي دانشجويان را بررسي نمايند.

دکتر بذرافشان گفت : امکان گزارش گيري سامانه جامع خدمات آموزشي  براي تصميم گيران فراهم شده و آماري دقيقي از تعداد دانشجويان متقاضي انتقال يا ميهماني ، رشته ها و دانشگاههاي مقصد و مبدا را که متقاضيان زيادي براي انتقال و ميهماني دارند ارائه مي دهد و همچنين  به صورت شفاف عمکرد دانشگاهها و مراکز آموزش عالي قابل رويت است که چگونه به آيين نامه نقل و انتقال عمل کرده اند و  براساس ظرفيت هاي  ذکرشده در آيين نامه به درخواستهاي دانشجويان پاسخ داده اند.

مديرکل امور دانشجويان داخل وزارت علوم  تاکيد نمود : اين سامانه ويژه دانشجويان کارداني و کارشناسي است و دانشجوياني که متقاضي انتقال يا ميهماني در ترم اول سال آينده هستند صرفاً  از اول ارديبهشت تا پايان اين ماه فرصت دارند درخواست هاي خودرا از طريق سامانه مذکور ارائه دهند و دانشگاهها نيز تا 15خردادماه نتايج بررسيهاي خود درخصوص درخواستهاي دانشجويان را از طريق همين سامانه اعلام مي کنند.