برگزاری مراسم جشن آفتاب عدالت

مراسم جشن آفتاب عدالت ويژه ميلاد حضرت اميرمومنان علي (ع) با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه،حجه الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري،معاونين ومديران شب چهارشنبه 25/3/90 درمحل سالن آيت اله حيدري برگزارگرديد.

در ابتداي اين مراسم حجه الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري با تبريک ميلاد مسعود حضرت علي (ع)وخيرمقدم به ميهمانان وحاضرين درجلسه گفت:حضرت اميرمومنان علي (ع) داراي شخصيتي است که درتاريخ بشرهرکسي که داراي انديشه اي بوده ويا دست به تاليف کتابي زده است ،اگر مطالعه اي در مورد زندگاني آن حضرت نموده در مقابل عظمت ايشان زانو زده است وحتي دانشمنداني که با دين هم ميانه اي نداشته اند در موردحضرت علي (ع) تعبيراتي به کار برده اند که انسان را به حيرت وشگفتي وا مي دارد ازجمله :پيشواي روسفيدان،سرور آزادگان،سرچشمه فضيلتها،منشابلاغت،اسوه شجاعت،مظلومترين چهره تاريخ،جوهره وجود،اصل ايجاد،فيض مطلق ،ناموس آفرينش،تجلي ذات احديت،فرياد رساي عدالت،پدر يتيمان،اشک يتيمان،حسرت رنج کشيدگان،شجاع وبردبار،عابد خلوت نشين،معيار سنجش حق وباطل ومصداق ولايت تکوين وتشريح مي دانستند.

درادامه آقاي سپيد نامه از شاعران استان به قرائت اشعار زيبايي در مدح حضرت اميرمومنان علي (ع)پرداخت وسپس موسيقي سنتي توسط گروه موسيقي  بامداد اجراءگرديد.

درپايان با اهداء هداياي از طرف نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري از دانشجويان فعال فرهنگي دانشگاه تقدير بعمل آمد.