جلسه معارفه دکتر بگ محمدی معاون امور دانشجویی و دکتر سیاری معاون امور فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه ايلام عصر روز يک شنبه 19/10/89 با حضور دکتر علي محمدي رياست محترم دانشگاه ايلام ، حجت الاسلام هاشمي معاونت محترم نهاد رهبري در دانشگاه و جمعي از  مسئولين واساتيد دانشگاه  در حوزه معاونت امور دانشجويي جلسه اي تشکيل شد که آقاي دکتر بگ محمدي به معاونت امور دانشجويي و دکتر سياري به عنوان معاون امور فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام منصوب شدند.در ابتداي جلسه رياست محترم دانشگاه ايلام ضمن تقدير از دکتر سياري ومعاونت سابق امور دانشجويي تغييرات جديد را در راستاي پيشرفت  و توسعه علمي وفرهنگي دانشگاه دانستند و افزودند: مديران حوزه فرهنگي و دانشجويي با اهتمام ويژه براي رسيدگي مشکلات  دانشجويان  اقدام نمايند.ايشان در بخشي ديگر از سخنان خود بيان کردند : مسئولين جديد با کاهش واحدهاي درسي خود مدت زمان بيشتري رابراي کار در حوزه هاي خود بگذارند و قدمهاي محکم با ايده هاي جديد را براي ترقي دانشگاه بردارند. بعد از سخنان رياست محترم دانشگاه دکتر سياري ، معاونت جديد فرهنگي با تشکر از رياست محترم دانشگاه  به خاطر حسن نظر به کارو تجربه ايشان از تجربيات چهارماهه خود در حوزه امور دانشجويي سخن گفتند و افزودند: بحث خصوصي سازي بايد اولويت مهم کاري ما باشد تا در برنامه پنج ساله توسعه اين بخش به يک عرف و فرهنگ در دانشگاه ما تبديل شود.ايشان با اشاره به اينکه تنها دانشجويان را هدف اصلي خود قرار ندهيم بيان کردند که بايد با نگاه به کارمندان مشکلات اين عزيزان را هم مدنظر قرار داده و حل نماييم. ايشان در پايان سخنانشان به تبيين برنامه هاي خود در حوزه معاونت فرهنگي پرداختند و چگونگي همکاري با حوزه هاي ديگر دانشگاه راتشريح کردند . در پايان دکتر بگ محمدي معاون جديد امور دانشجويي با تشکر ويژه از رياست دانشگاه  گفتند:  با استفاده از تجربيات معاونين اسبق و برنامه هايي که در دستور کارخود دارند تلاش مي کنند تا حوزه معاونت دانشجويي ،دين خود را به دانشگاه ادا کنند .ايشان با توجه به اينکه در اين حوزه، دانشجويان برايشان مهم هستند بيان کردند در برنامه خود مشکلات خوابگاههاي دانشجويي ، سلف و سرويس ،پيگيري مشکلات خصوصي دانشجويان و... را در اولويت کاري خود قرارمي دهند.