برگزاری نشست روابط عمومی دانشگاه با مدیرواحدخبرصداوسیمای مرکزایلام

درراستاي اهداف اطلاع رساني دانشگاه وتعامل بيشتر با صداوسيماي مرکز ايلام نشست سرپرست روابط عمومي دانشگاه با مديرواحد خبرصداوسيماي مرکز ايلام صبح روز يک شنبه در محل صداوسيما برگزار گرديد.

در اين نشست آقاي فتاحي سرپرست روابط عمومي دانشگاه  با ابراز خرسندي از برگزاري اين نشست مشترک  بر گسترش همکاري وتعامل با صداوسيماي مرکز ايلام تاکيد وابراز اميداوري نمود با برنامه ريزي وادامه جلسات مشترک دانشگاه بتواند از قابليتهاي صداوسيما در راستاي اهداف اطلاع رساني خود وپوشش فعاليتها واقدامات صورت گرفته حداکثر بهره برداري را بعمل آورد.

وي تاکيد کرد: دانشگاه ايلام با داشتن 5000 نفر دانشجو در مقاطع کارداني ،کارشناسي ،کارشناسي ارشد ودکتري ،150عضو هيات علمي ، چهار دانشکده ويک آموزشکده ،طرحهاي مختلف عمراني  ،قابليتهاي علمي وفرهنگي و... مي تواند از ظرفيت مناسبي براي استفاده صداوسيما در بخش برنامه هاي توليدي وخبري برخوردار باشد .

در اين ديدار آقاي کوهي مدير واحد خبر صداوسيماي مرکز ايلام هم برتعامل بيشتر در زمينه اطلاع رساني بين دانشگاه ايلام وصداوسيماي مرکز ايلام تاکيد کرد .