حضور رئیس ،معاونین ،اعضای هیات علمی ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه درراهپیمایی 22بهمن

همزمان با 22بهمن سالروز پيروزي انقلاب اسلامي رئيس دانشگاه  ،معاونين ، مديران،اعضاي هيات علمي ،کارکنان ودانشجويان دانشگاه در راهپيمايي سطح شهر ايلام  حضور يافتند.

در اين راهپيمايي که مردم سطح شهر ايلام به طور گسترده اي حضور يافته بودند، شعارهاي الله اکبر،مرگ برمنافقين وکفار،مرگ برضدولايت فقيه،مرگ برآمريکا،مرگ براسرائيل ،حزب فقط حزب علي رهبر فقط سيد علي،خوني که دررگ ماست هديه به رهبر ماست واين همه لشکرآمده به عشق رهبرآمده با صداي رسا سرداده شد.

حضور فعال دانشگاهيان سطح شهر ايلام وعلي الخصوص دانشگاه ايلام جلوه خاصي به اين مراسم داده بود.