تجدید میثاق اساتید ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه ایلام با آرمانهای شهداء

همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس رئیس،معاونین،مدیران،اساتید ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه ایلام با حضور در مزار شهدای گمنام با آرمانهای شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.در این گردهمایی حجة السلام هاشمی معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان اینکه پیروزی نظام مقدس اسلامی در هشت سال دفاع مقدس معجزه بزرگ عصر حاضر بود گفت:این پیروزی بزرگ دنیا را متحیر ساخت وهمه کسانی را که برای مقابله با انقلاب به میدان آمده بودند و قسمت اعظمی از تواناییهای خود را به کار گرفتند تا نظام اسلامی را شکست دهند و یاحداقل به عقب نشینی وادار نمایند.

حجة السلام هاشمی تأکید کرد:اما این توطئه سنگین با ایثار،گذشت وفداکاری ،وحدت ورهبری بی بدیل امام عظیم شأن با شکست مواجه شد.

وی همه آحادجامعه علی الخصوص مسوولین مراکز آموزش عالی ودانشجویان را به بازخوانی حماسه هشت سال دفاع مقدس فراخواند و پیروزی نظام اسلامی در تمامی عرصه های علمی،فرهنگی،اجتماعی،اقتصادی ودفاعی را منوط به ایمان ،ولایت پذیری،اخلاص وروحیه شهادت طلبی دانست.

وی اضافه کرد اگر می خواهیم شرمنده شهداءوایثارگران نباشیم باید رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ،وصیت نامه امام و وصایای شهداء را سرلوحه کار خود قرارداده و آرمانها واهداف آنها را از یاد نبریم.همچنین ایشان تقوای الهی را مهمترین راه رسیدن به خدا دانست وبا اشار به آیات وروایات در این زمینه همه را به این امر مهم اخلاقی وعبادی در ماه مبارک رمضان دعوت کرد.