مصوبات هیات دولت در دانشگاه ایلام تحقق یافت

رییس دانشگاه گفت:کلیه مصوبات هیات دولت در این دانشگاه تحقق یافته است.

دکتر "عباس قربانی"روز سه شنبه در جریان بازدید خبرنگاران رسانه های گروهی از پیشرفت طرحهای مصوبات استانی هیات دولت در دانشگاه افزود: تکمیل خوابگاه دانشجویی،مسجددانشگاه ،کتابخانه مرکزی،آزمایشگاه وسلف سرویس دانشجویی جزو مصوبات دولت در این دانشگاه بود.

وی ادامه داد:خوابگاه دانشجویی الغدیر دانشگاه ایلام بامساعدت وکمک دومیلیارد و500میلیون ریالی هیات دولت اکنون به بهره برداری رسیده است.

وی گفت :500ریال اعتبار مساعدت هیات دولت برای تکمیل مسجد دانشگاه ایلام نیز جذب شده واکنون ساخت این مسجد در مراحل پایانی است.

وی افزود :با جذب سه میلیارد ریال کمک برای احداث کتابخانه مرکزی،آزمایشگاه وسلف سرویس دانشگاه ،عملیات ساخت آنهادر روزهای آینده شروع می شود.

وی اضافه کرد:مصوبات هیات دولت در سفر استانی به ایلام،این دانشگاه را در مسیر توسعه قرار داده است.