برگزاری اولین کارگاه آموزشی سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار

این کارگاه آموزشی به همت گروه حسابداری دانشگاه در روز دوشنبه مورخه 4/3/88 در محل سالن جلسات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید .

اساتید ، کارکنان و دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه استقبال خیلی خوبی از کارگاه بعمل آوردند . مجری کارگاه جناب آقای دکتر مسعود عزیزخانی عضو هیأت علمی دانشگاه و مشاور بورس اوراق بهادار ، ابتدا با بیان تاریخچه فعالیت سازمان بورس اوراق بهادار ، نحوۀ کارکرد بازار پولی و سرمایه کشور ، ضرورت گسترش بازارسرمایه و استراتژیهای سرمایه گذاری را تشریح نمودند .

در ادامه ماهیت صندوق های سرمایه گذاری و نحوه سبدگردانی سهام توسط این صندوق ها ، فرآیند تعیین کد سهامداری و نحوۀ خرید و فروش سهام تشریح گردید .

حاضرین در جلسه در قسمت پرسش آزاد ، سئوالات خود را طرح نمودند .

در پایان بر ضرورت راه اندازی تالار بورس اوراق بهادار در استان ایلام به منظور فراهم کردن سرمایه گذاری عموم مردم استان در بورس سهام و ایجاد فرصت های شغلی خوب  و همکاری سازمان های محلی  بخصوص استانداری محترم ایلام در این خصوص تأکید شد.

بیژن جوهری

5/3/88